Yrittäjän työviikko

Yrittäjän työviikko
Tässä postauksessa ajattelin kertoa teille vähän, millainen on mun tyypillinen työviikko! Tämä postaus on tehty viime viikolta.Ma:

Maanantai alkoi toimistopäivällä klo 6.30. Tykkään aloittaa työpäivät toimistolla aikaisin koska olen aamuisin tehokkain ja vältän mm. aamuruhkan ajamalla töihin jo aikaisin. Yleensä olen myös maanantait toimistolla koska Posti hakee meiltä tilauksia maanantaisin.
Maanantaihin kuului tlauksien käsittelyä, mm. yritysasiakkaan uusi tilaus. Tein ohjevideon uusille myyjille, selvittelin omaa tilaustani Koreasta, kävin läpi erään brändin sopparia ja kirjoitin mm. blogia. Maanantai oli todella tehokas päivä ja sain paljon isompia ja pienempiä juttuja tehtyä. Hyvä aloitus viikolle!


Ti:

Koulupäivä! Tein aamupäivän töitä kotoa (vastailin sähköposteihin, päivitin somea jne perusjuttuja) ja 12.30 alkoi Kosmetiikkabrändi -luento. Kerroinkin aiemmin, että ilmoittauduin muutamille avoimen AMK:n kursseille (Estenomin opintoja) ja ainakin toistaiseksi opinnot on ollut ihan peruskauraa mulle, mulla on kuitenkin KTM:n paperit, joten mulle ei tarvitse kertoa mikä brändi on 😀 Jospa kuitenkin toi kurssi syvenee ja pääsee enemmän opiskelemaan nimenomaan kosmetiikkaan liittyviä juttuja eikä niinkään ”mikä brändi on”.

Luento loppuu 15.30, menen takaisin kotiin ja hoidan muutaman päivän aikana kertyneen homman. Pyrin lopettamaan työt 16-17 aikoihin mutta tälläisinä erikoispäivinä usein työpäivät venyy kun ”joutuu” päivisin tekemään muuta.Opiskelin myös illalla vähän lisää, tällä kertaa sisältöstrategiaa. Ihan super mielenkiintoinen kirja! Tiistai oli melko huono päivä, tuntui ettei saanut mitään aikaseksi ja yritin piristää itseeni opiskelemalla (inspiroidun aina siitä ja keksin uusia juttuja). Yrittäjänä elämä on välillä yhtä vuoristorataa, välillä v*tuttaa ja välillä on niin fiiliksissä. Tiistai oli päivä, jolloin ei varsinaisesti v*tuttanut mutta ei myöskään inspiroinut. Ke:

Herään super aikaisin ja lähden Lunan kanssa toimistolle. Mun täytyy ehtiä hoitamaan tilaukset ennen lounasta sillä olin sopinut lounastreffit Mariannen kanssa. Käydään Mariannen kaa läpi hänen uutta bisneskonseptia. Lounaan jälkeen tapaan myös muutaman estenomiopiskelijan, jotka halusivat tavata minut kouluprojektiin liittyen ja meillä oli ihan super mielenkiintoinen keskustelu kosmetiikasta ja esimerkiksi ainesosista. 

Tapaamisesta menin ripsien huoltoon (tärkeä bisnestapaaminen ;D ) ja sieltä kotiin. Hoidin äkkiä muutaman pikaisen homman, vastailin taas sähköposteihin ja illaksi menin juoruilemaan kaverini kanssa.
To:

Niiiiin hidas ja tehoton aamu. Jäin kotitoimistolle ja vielä 11 aikaan oon yökkäri päällä juomassa kahvia, päivittelen somea ja vastailen sähköposteihin. Piristyn kun saan kahdelta brändiltä mielenkiintoisia esitteitä ja innostun niin paljon siitä, kuinka paljon mahtavia brändejä ja ihania tuotteita on! Voin joskus kertoa enemmän siitä, miten valikoin brändejä. Tapasin nimittäin toukokuun Korean reissulla 20 eri brändiä, jotka jokainen olisi halunnut antaa tuotteet meille myyntiin mutta otin niistä vain yhden, Skinfoodin. 

Teen materiaalia someen, kirjoitan omaa blogia, otan tuotekuvia ja keskustelen meidän jälleenmyyjien kanssa. Mulla olli myös puhelinpalaveri vaikuttajamarkkinoinnin tiimoilta.
Pe:

Viikon viimeinen toimistopäivä. Rakastan kans perjantaisin olla toimistolla koska silloin on enemmän perjantaifiilis ja voi konkreettisesti lähteä viikonlopun viettoon. Perjantaina päivitin verkkokauppaa (Eyenlipin kuorma tuli) ja hoidin paljon käytännön asioita. Lähdin toimistolta 12 aikaan käymään kaupassa ja Mustissa ja Mirrissä, sen jälkeen jatkoin hommia vielä kotona. Luna oli mukana toimistolla ja Luna luuli Holikan puhdistusainetta palloksi ja tuhosi yhden putsarin 😀 Mietin että mitä ihmettä se rappaa varastossa ja ”pallon” kanssahan se siellä leikki 😀 Opiskelijatkin kysyivät keskiviikkona että millaisia mun työpäivät on ja ne on oikeesti tosi erilaisia. Välillä on päiviä kun hoitelen tilauksia aamusta iltaan, välillä oon kotitoimistolla yökkäri päällä ja lähettelen sähköposteja koko päivän. Tykkään siitä, että mun työ on tosi erilaista ja kuten joskus sanoinkin, välillä oon käsittelemässä tilauksia ja välillä juomassa shotteja korealaisten kosmetiikkabrändien toimitusjohtajien kanssa. Suurimmaksi osaksi vastailen sähköposteihin ja se on yleensä se, missä esimerkiksi neuvottelut käydään ja miten ”hoidan asioita”. Saan esimerkiksi Koreasta usein viestejä, joissa kysellään kaikkea mahdollista tai esimerkiksi meidän virolainen jakelija haluaa infoa uutuustuotteista tai vaikkapa jotain materiaalia. 

Sellanen oli mun työviikko, voisin joskus koittaa kuvata videon mun työviikosta! 🙂 

2 thoughts on “Yrittäjän työviikko

  1. Tosi kiva postaus! Tällaisia, missä avataan omaa tekemistä enemmän, on tosi mielenkiintoista lukea. Oot aivan valtavan inspiroiva ihminen. 🙂

  2. Olipa kiva lukea tällainen postaus! Mie olen samanlainen toimistoaamujen kanssa, aloitan klo 6.30 just et vältän ruuhkat ja päiväki on pulkassa yleensä ihmisten aikoihin. 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top