Vinkki tehokkaaseen ihonhoitoon: Secret Key Hyaluron Soft Micro-Peel Toner

Esittelen tässä blogitekstissä yhden erittäin monitehoisen kasvoveden, joka sopii erityisesti kaikille, jotka haluavat tehokasta ihonhoitoa mutta vain muutamia tuotteita.

Kyseessä on siis Secret Keyn Hyaluron Soft Micro-Peel Toner.  Tämä Secret Keyn kasvovesi kosteuttaa, ravitsee ja kirkastaa ihoa, kuorii hellästi ja ehkäisee epäpuhtauksia.

Kasvovesi sisältää 15 % hyaluronihappoa eli todella runsaasti. Hyaluronihappo on erittäin tärkeä ainesosa iholle, sillä se kosteuttaa ihon kollageenia. Ilman hyaluronihappoa iho on kuiva ja kollageeni menettää sen kimmoisuuden. Hyalyronihappo auttaa siis ihoasi pysymänä nuorekkaana ja ehkäisee ryppyjä sekä ihon veltostumista. Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta, mikä tuntuu iholla välittömästi. Hyaluronihappoa on ihossa luonnostaan, mutta sen määrä vähenee vuosi vuodelta aiheuttaen ihon kuivumista ja veltostumista.

Hyaluronihapon lisäksi kasvovesi sisältää AHA-happoja, jotka kirkastavat ihoa. AHA-hapot myös kuorivat ihoa hellästi.


AHA-happojen lisäksi kasvovesi sisältää myös BHA-happoja, jotka ehkäisevät epäpuhtauksia. Hapot myös auttavat häivyttämään iholta pieniä juonteita, eli ne sopivat loistavasti ikääntyvän ihon hoitoon.

Jo nämä ainesosat itsessään ovat paljon yhteen kasvoveteen, näiden lisäksi kasvovesi sisältää myös paljon muita luonnollisia ainesosa, jotka ravitsevat ihoa. Kasvovesi sisältää myös mm. aloe vera uutetta, joka rauhoittaa ja kosteuttaa ihoa.

Kasvovesi sopii mielestäni kaikille ihotyypeille. Kasvovesi on tuoksutonta, jolloin tuoksuherkätkin voivat sitä käyttää. Tuote on myös järjettömän iso (500ml!), joten tästä riittää pitkäksi aikaa. Tässä siis yksi vinkki, jos haluat tehokasta ihonhoitoa etkä halua käyttää 15 erilaista tuotetta! 

Kasvoveden löydät Beautykon verkkokaupasta! 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top