Top 5 tuotetta kuivalle iholle

Top 5 tuotetta kuivalle iholle
Jos kärsit kuivasta ihosta, suosittelen tsekkaamaan nämä tuotteet! Tuotteet ovat kaikki todella kosteuttavia ja auttavat ihoa ylläpitämän sen luonnollista kosteustasapainoa. Itse kärsin kuivasta ihosta ja olen panostanut ihonhoidossani hoitonesteeseen, kangasnaamioihin sekä yönaamioon. Näillä ns. ylimääräisillä tuotteilla olen saanut pidettyä kuivan ihoni kurissa myös talven pakkasilla.

Kuivan ihon hoidossa on myös tärkeää muistaa kerrostaa tuotteita, sillä usein tuotteiden kerrostaminen on tehokkaampaa kuin yksi paksu kerros kosteusvoidetta. Kerrostamisella tarkoitan juurikin esimerkiksi hoitonestettä, seerumia + kosteusvoidetta, jolloin iho pystyy hyödyntämään ainesosia paremmin verrattuna siihen, että lisäisi vain paksun kerroksen kosteusvoidetta. Hoitonestettä pystyy yleensä myös lisäämään useamman kerroksen, jos iho tuntuu erityisen kuivalta.

Tuotteet kuivalle iholle:

Toivottavasti tuotteista saat apua kuivalle iholle! Omaa ihoani on erityisesti auttanut kangasnaamioiden tehokas käyttö, kangasnaamiot tuovat nimittäin iholle ”ylimääräistä” seerumia ja siten myös paljon hyviä ainesosia. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top