Tietoa korealaisesta kosmetiikasta

Tietoa korealaisesta kosmetiikasta
Korealainen kosmetiikka on noussut viime vuosina suureen suosioon ja nykyisin löydät korealaista kosmetiikkaa jopa päivittäistavarakaupoista. Korealainen kosmetiikka ei ole enää vain pienen piirin trendi, jota täytyy ostaa eBaysta vaan korealainen kosmetiikka vahvistaa koko ajan asemaansa myös suomalaisten arjessa.
Mihin korealaisen kosmetiikan suuri suosio sitten perustuu? 
Korealaisessa kosmetiikassa on todella hyvä hinta/laatusuhde. Tuotteet ovat todella laadukkaita mutta ne ovat silti edullisia. Tällä en tarkoita sitä, että kaikki korealaiset tuotteet ovat halpoja, lähes puoli-ilmaisia vaan laatuunsa nähden ne ovat edullisia. Eli saat rahoillesi parempaa vastinetta. Korealaiset ihonhoitotuotteet sisältävät myös yleensä sellaisia ainesosia, joita länsimaissa käytetään reilusti vain selektiivisessä kosmetiikassa. Koreassa esimerkiksi perusvoide saattaa sisältää hyaluronihappoa ja kollageenia kun länsimaissa näitä ainesosia on runsaasti vain ns. premium-tuotteissa, jos niissäkään. Ostamalla siis korealaista kosmetiikkaa, saat laadukkaampia ihonhoitotuotteita edulliseen hintaan. Korealaiset ihonhoitotuotteet sisältävät myös laadukkaita ja tehokkaita ainesosia, joita länsimaissa ei juuri käytetä. Etanaseerumi on yksi tunnetuimmista korealaisen kosmetiikan ainesosista, joka korjaa ja uudistaa ihoa. Etanaseerumi on tästä syystä todella suosittu ainesosa korealaisissa anti-age tuotteissa. 
Korealaisen kosmetiikan suosituimmat tuotteet ovat ehdottomasti erilaiset kangasnaamiot. Korealaiset kangasnaamiot sisältävät paljon ihoa kosteuttavaa ja hoitavaa seerumia, jonka vaikutuksen oikeasti näkee iholla. Korealaisilla kangasnaamiolla on jo lähes kulttimaine ja korealaisten naamioiden laatu on usein huomattavasti parempi kuin länsimaalaisten naamioiden.
Korealaisessa kosmetiikassa käytetään paljon luonnon ainesosia:

Korealaisessa kosmetiikassa käytetään paljon luonnonmukaisia ainesosia kuten aloeta, vihreää teetä, hunajaa, avokadoa ja papaijaa. Usein näiden luonnonmukaisten ainesosien määrä on myös korkea, verrattuna esimerkiksi moniin länsimaalaisiin tuotteisiin. Hyvänä esimerkkinä toimii myös korealaiset aloe-tuotteet, joiden aloe veran pitoisuus voi olla jopa 99% kun vastaavien länsimaalaisten aloe-tuotteiden pitoisuus on vain muutaman prosentin.

Kosmetiikka-alan innovaatiot tulevat Koreasta:
Korealainen kosmetiikka on tunnettua myös uusista kosmetiikan innovaatioista ja maailmanluokan tuotekehityksestä. Koreasta on 2000- luvulla kehittynyt kosmetiikkateollisuuden mekka, jossa kilpailu käy kuumana. Jopa 90% alan innovaatioista tulee Koreasta ja kovan kilpailun ajamana brändit panostavat miljoonia tuotekehitykseen. Kun kilpailu on kovaa, tuotteiden täytyy olla entistä parempia ja tehokkaampia. Tästä syystä korealaiset kosmetiikkatuotteet ovat oikeasti tehokkaita ja harvoin löytää korealaisia tuotteita, jotka eivät täyttäisi korkeampiakin laatukriteerejä. Korealaiset innovaatiot rantautuvat länsimaalaiseen kosmetiikkaan yleensä vasta vuosia jälkeenpäin. Olet varmasti törmännyt BB-voiteisiin ja cushion-meikkivoiteisiin, kaikki nämä ovat Koreasta lähtöihin.
Korealaisen kosmetikan edullisuus, laadukkaat ja oikeasti tehokkaat tuotteet tekevät korealaisesta kosmetiikasta alansa ehdottoman ykkösen, jota ei kannata jättää testaamatta.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top