Testissä Lidlin meikkivoide – Cien Liquid Foundation

Testissä Lidlin meikkivoide – Cien Liquid Foundation
Meikkimuijan suosituksesta päädyin loppuvuodesta ostamaan Lidlistä uuden meikkivoiteen. Lidl ei kieltämättä ole ollut ykköspaikkana meikkien ostoon vaikka muuten olenkin sieltä tehnyt hyviä kosmetiikkalöytöjä (mm. Lidlin meikinpuhdistusliinoja on aina kaapissa hätätapauksia varten). 

Meikkivoide maksoi alle 4 euroa, joten ajattelin, että pakkohan se on testata kun tätä somessa niin kehuttiin. Ja oikeasti yllätyin positiivisesti! Meikkivoide tuoksuu melko voimakkaalta, kuten jo arvosteluiden perusteella tiesin. Minua ei voimakkaat tuoksut häiritse, joten tuoksu ei minua mitenkään haittaa. Tuoksu on tosin hyvä tiedostaa, jos olet tuoksuherkkä.Tästä Cien Liquid Foundation on tullut mulle sellainen ”perusarkimeikki” meikkivoide, eli ei mitään spesiaalia mutta todella toimiva arkimeikkiin. Levittyy hyvin, ei mikään superpaksu ja jättää ihon mun makuun luonnollisen näköiseksi. Tykkään käyttää yleensä melko peittäviä meikkivoiteita, joten tämä on kiva lisäys meikkivoiteiden valikoimaan ns. luonnollisena meikkivoiteena. Tämä on sellainen meikkivoide, joka jättää ihon ihon näköiseksi, ei liian meikatun ja luonnottoman näköiseksi. Tämän meikkivoiteen läpi kuultaa kyllä ilman peitevoidetta näpyt mutta peittää silti enemmän kuin BB-voide. 


(Otin kuvan ilman kameran blurrausta ja zoomamalla näkyy mm. leuan läpyt meikkivoiteen läpi). 

Mun arkimeikkiin tämä on ollut siis varsin toimiva meikkivoide, varsinkin kun ottaa hinnan huomioon. Mulla on tästä sävy 020 nude beige, näistä oli ainakin Triplan Lidlissä suhteellisen vähän sävyjä (ehkä 4?), joten oikean sävyn löytäminen voi olla haastavaa. Suosittelen kuitenkin nappaamaan testiin, jos satut Lidlissä käymään!

Tämä(kin) löytö todistaa sen, että hyvistä ja toimivista kosmetiikkatuotteista ei oikeasti tarvi maksaa paljoa. Tottakai täytyy ottaa huomioon, että jos tuote maksaa alle 5e, ei se voi sisältää maailman laadukkaimpia ainesosia mutta hyvin usein kalliimmat brändit hinnoittelevat tuotteet korkeaksi ilman, että hinta koostuu tuotteiden raaka-aineista. Raaka-aineet voivat siis olla hyvinkin perusraaka-aineita mutta tuotteen hinta on 100e. Hinta ei todellakaan aina korreloi siihen, kuinka hyvä tai toimiva tuote on. Ei siis automaattisesti kannata suunnata sinne selektiivisen kosmeetikan hyllylle kun etsit jotain hyvää kosmetiikkaa, harmillisen usein hyviä kosmetiikkatuotteita ei sieltä löydy. 😉 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top