Jenni Ahokas

Jenni Ahokas on kosmetiikka-alan asiantuntija ja yrittäjä.

Testissä Lidlin itseruskettavat

Testissä Lidlin itseruskettavat

Olen jo muutaman viikon ajan testaillut eri itseruskettavia eri brändeiltä ja vielä on muutama testaamatta (mm. Rimmelin suihkussa käytettävä itseruskettava!) mutta olen jo löytänyt muutaman täydellisen itseruskettavan. Kirjoitin aiemmin blogissa Clarinsin itseruskettavasta mutta nyt on löytynyt hintalaatusuhteeltaan parempia itseruskettavia, nimittäin Lidlin Cien itseruskettavat!

Tein näistä aiemmin Instagramiini ”uhka vai mahdollisuus” päivityksen ja lähes puolet oli sitä mieltä, että uhka ja puolet taas sitä mieltä että mahdollisuus. Lidlillä on useita hyviä tuotteita, mm. meikkivoide ja meikinpuhdistuspyyhkeet, jotka on mulla on aktiivisesssa käytössä, joten lähdin mielenkiinnolla testaamaan myös heidän itseruskettavia.

Ostin siis testiin sekä Lidl Cien Self-tanning Moussen että Self-tanning Creamin. Ostin tuon voiteen ensin ja sen jälkeen moni suositteli, että tuo mousse on todella hyvä ja menin jälkikäteen ostamaan myös sen. Tuo voide osoittautui mulle liian vaaleaksi, kuten purkissakin lukee niin se on tarkoitettu vielä vaaleammalle iholle.

Lidl itseruskettavat:

  • Ei tuoksu ällöttävältä itseruskettavalta, näissä ei oikeastaan ole tuoksua minun nenään juuri ollenkaan
  • Mousse levittyy tosi hyvin eikä väri ole oranssi.
  • Luonnollinen sävy, ei liian tumma eikä tunkkainen
  • Erittäin edullinen, muistaakseni mousse oli n. 4e ja voide 2-3e. Voide on toki pieni purkki.

Olen niin tyytyväinen tuohon mousseen! Se on koostumukseen ihanan kevyt, tuo voide vähän paksumpi mutta ei sekään missään nimessä huono ollut, mulle vain liian vaalea. Moussea oli muuten mun lähikaupassa vain 1 jäljellä, joten ilmeisen suosittuja nämä ovat. Nämä ovat myös käsittääkseni rajattu erä, eli ei löydy sieltä normihyllystä vaan ainakin lähikaupassa nämä olivat kampanjahyllyssä, jos joku menee etsimään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top