Jenni Ahokas

Jenni Ahokas on kosmetiikka-alan asiantuntija ja yrittäjä.

Täydellistä itseruskettavaa etsimässä

Täydellistä itseruskettavaa etsimässä

Kyselin noin viikko sitten mun Instagramissa, että onko tässä maailmassa olemassa hyvää itseruskettavaa. Kesä lähenee ja olisi kiva olla vähän päivettyneemmän näköinen, jalkani näyttävät nimittäin erittäin kalpeilta. Kokemuksieni mukaan kuitenkin kaikki itseruskettavat ovat joko oransseja tai ne haisee ihan hirveältä. En ole hirveästi itseruskettavia juuri tästä syystä kokeillut, joten hirveän monesta minulla ei myöskään kokemusta ole.

Omistin ennen tätä kokeiluani tasan yhden itseruskettavan , Doven Derma Spa Summer Revived itseruskettavan, joka on hyvin kevyt itseruskettava. Tällä saa hyvin luonnollisen hehkun ja kivan pienen päivetyksen mutta tämän haju on ihan hirveä. En voi sietää sitä hajua, miltä ihoni tämän jälkeen tuoksuu ja siksi tämä on lähes täysi purkki.

Instagramiini sain melko paljon vastauksia hyvistä itseruskettavista ja eniten mulle suositeltiin Vita Liberatan itseruskettavia. Olen kuullut monen niitä kehuvan mutta mun mielestä ne on melko kalliita (n. 40e purkki). En siis vielä lähtenyt niitä testaamaan vaikka pakko varmaan ihan tutkimuksen vuoksi testata myös niitä.

Tilasin yhteensä kolme itseruskettavaa, joista kaksi ei oo vielä saapunut mutta mun oli pakko tulla raportoimaan jo yhdestä uudesta löydöstä. Tämä on varmaan monelle tuttu, sillä itsekin tiesin kyseisen tuotteen mutta en koskaan ollut sitä testannut.

Ostin nimittäin testiin Clarinsin kasvoille tarkoitetun itseruskettavan ja tässä on yksi markkinoiden hyvistä itseruskettavista! Tosi kevyt, tuoksuu oikeasti hyvältä ja tätä pystyy sekoittamaan esimerkiksi kosteusvoiteeseen. Olen lisännyt tätä ihonhoitorutiinin jälkeen suoraan kasvoille ja tästä tulee kiva hehku, ei mitenkään tumma rusketus vaan just sellainen luonnollinen kiva hehku. Tätä pystyy tietenkin kerrostamaan, jolloin hehkun sijaan voisi saada jopa rusketuksen mutta itse tykkään nimenomaan sellaisesta kivasta hehkusta, jolloin näytän terveemmältä kuin ihan valkoisena kalpakkana. Ostin tämän Cocopandasta ja tää maksoi 30e, mikä vähän kuumotti maksaa, koska kuten sanoin, hyviä itseruskettavia on vaikea löytää ja niissä hutiostoksen mahdollisuus on suurempi. Haha, just sanoin että Vita Liberatan tuotteet on melko kalliita mutta ostin kuitenkin pienemmän, kasvoille tarkoitetun itseruskettavan 30 eurolla 😀

Lisäksi ostin eilen ihan täysin heräteostoksena todellisen yllätystuotteen, nimittäin Lidlin Cien-merkin itseruskettavan. Sen hinta oli huimat 2e (tai 2.50e tjms). Se on mulla tällä hetkellä vaikuttamassa käsissä ja kohta pääsen katsomaan tulokset, joten itseruskettavien kokeilu ja raportointi siis jatkuu! Tähän mennessä on kuitenkin yksi hyvä löytynyt, tuo Clarinsin ja sitä voin kyllä suositella kaikille.

Onko sulla vinkkejä hyviin itseruskettaviin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top