Tärkeimmät tuotteet ihonhoitorutiinissani

Tärkeimmät tuotteet ihonhoitorutiinissani
Mää olen aina hamstrannut kosmetiikkaa (just selailen vanhoja blogikuvia ja etin teille mun vanhoja kosmetiikkakuvia 😀 ) mutta en oo rehellisesti sanoen osannut oikeasti hoitaa ihoani. Puhistin ennen meikit meikinpoistopyyhkeillä ja laitoin vähän rasvaa. Toki myös nuori ihoni ei juuri kaivannut, satunnaista kuorintaa lukuunottamatta. Nyt kuitenkin vähän vanhemana ja viisaampana olen löytänyt juuri omalle iholleni sopivan ihonhoitorutiinin (jossa tuotteet toki säännöllisesti muuttuu kun löydän uusia tuotteita / vaihdan tuotteita ihoni kunnon mukaan)

Nykyisin mulla on paljon enemmän kosmetiikkaa ja testaan paljon uusia tuotteita. Ihonhoitorutiiniini kuuluu myös paljon enemmän tuotteita kuin ennen vaikka edelleen ihonhoitorutiinini on mielestäni simppeli ja järkevä. Ihonhoitooni on tullut korealaisen kosmetiikan myötä paljon uusia tuotteita, joita en ennen käyttänyt ja nykyisin osa tuotteista on jopa sellaisia, joita ilman en selviäisi  (tai tottakai selviäisin, jos olisi pakko mutta ymmärrätte pointi 😀 ). Rehellisesti, mulle tärkein kosmetiikkatuote tai ihonhoitotuote on edelleen hyvät korealaiset puhdistuspyyhkeet (nämä ei ole samanlaisia kuin marketista saatavat meikinpuhdispyyhkeet). Olen myös tutustunut muutamiin oikeasti tehokkaisiin  puhdistuspyyhkeisiin, jotka puhdistavat myös ihoa ja niillä saa meikin ja epäpuhtaudet edes kohtalaisesti pois (ei kuitenkaan toki yhtä tehokkaasti kuin oikealla puhdistuksella). Käytän näitä pyyhkeitä yleensä aamuisin, jos kasvoilla ei ole meikkiä sillä ei näillä pyyhkeillä kuitenkaan isoa pakkelikerrosta pois saa. Näitä puhdistuspyyhkeitä tulee kuitenkin käytettyä melko usein, erityisesti reissussa, sillä ne on niin käteviä vaikka eivät ajakaan kaksoispuhdsituksen asiaa. 

Korealaisen ihonhoidon myötä tärkeimmät ihonhoitotuotteet kuitenkin ovat:
  • Puhdistuspyyhkeiden lisäksi ihonhoitorutiiniini kuuluu tottakai tehokkaat mutta hellävaraisesti puhdistustuotteet. Kunnollinen ihon puhdistaminen on tärkeää ihotyypistä riippumatta ja myös kuivaa ihoa täytyy puhdistaa kunnolla. Korealaisen kaksoispuhdistuksen ansiosta ihoni kunto on parempi ja se näyttää paremmalta. (Vaikka edelleenkin käytän satunnaisesti meikinpuhdistuspyyhkeitä 😀 )
  • Hoitonesteet & seerumit. Kuiva ihoni on saanut niin paljon apua korealaisista hoitonesteistä ja seerumeista, joita en ennen osannut edes käyttää. Ihonhoidossa on paljon tehokkaampaa kerrostaa esim. hoitoneste, seerumi + kasvovoide, kuin käyttää vain paksua kasvovoidetta kuivan ihon hoidossa. Käytän yleensä kosteuttavia ja hoitavia hoitonesteitä  mutta jos ihoni on epäpuhdas, käytän epäpuhtaalle iholle sopivaa seerumia. 
  • Sheet maskit eli kangasnaamiot. Hoitonesteiden ja seerumeiden jälkeen kuivan ihon pelastus! Käytän sheet maskeja myös satunnaisesti fiiliksen mukaan – välillä puhdistavaa, välillä kosteuttavaa ja välillä heleyttävää. En osaisi enää hoitaa ihoani ilman kangasnaamioita, niin käteviä ja helppoja ne ovat!
Siinä mun ihonhoitorutiinin tärkeimmän tuotteet! Tottakai myös kasvovoide on tärkeä tuote seerumin & hoitonesteen päälle mutta sitä olen käyttänyt iät ja ajat eikä se varsinaisesti ole mikään mullistava ihonhoidon tuote. Ylläolevat tuotteet ovat kuitenkin kirjaimellisesti muuttaneet ihonhoitoani ja ihoni kuntoa. 

2 thoughts on “Tärkeimmät tuotteet ihonhoitorutiinissani

  1. Tosi monet kuuluvat sun kanssa samaan kastiin ja puhdistavat meikkejä liinoilla. Mä en vaan pääse siihen hommaan käsiksi. En yksinkertaisesti saa kasvoja niillä puhtaaksi ja pidemmän päälle iho alkaa hilseillä! Jouduin siis microbladingin vuoksi olemaan liinakuurilla ja olin edelleen samaa mieltä, kuin aina ennenkin 😀

    Oon nyt vuoden noudattanut korealaisen ihonhoidon vaiheita ja tuplapesu tuntuu ihan iisiltä. Se kuuluu arkeen ihan yhtä paljon, kuin kosteusvoide.

    hohtavaelamani.blogspot.com/

  2. Sos! Nyt on pakko korjata ihan tuota tekstiäkin koska ihan kamalaa, jos joku ajattelee että puhdistan pelkästään noilla liinoilla 😀 Käytän siis noita puhdistusliinoja yleensä aamulla kun ei ole meikkiä (ja nimenomaan korealaisia puhdistusliinoja, en mitään marketin meikinpuhdistusliinoja). En mäkään missään nimessä saa naamaa tarpeeksi puhtaaksi noilla, jos on meikkiä ja monesti oonkin puhunut siitä, että noilla liinoilla tasan tarkkaan jää naama likaseksi jos on hirvee pakkelikerros 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top