Tammikuun loppuneet tuotteet

Tammikuun loppuneet tuotteet
Harmittelin joku aika sitten jollain videollani, että mulla ei koskaan lopu tuotteet. Mulla on tuotteita melkoisen paljon ja käytän niin paljon erilaisia tuotteita, joten yhtä tuotetta ei tule käytettyä niin paljon. Nyt mulla on kuitenkin loppunut tuotteita ja voin vihdoin lähteä mukaan tähän #empties -juttuun 😀 


Loppuneet tuotteet:
  • Elizaveccan hyaluronihapposeerumi
  • Biothermin Aquasource yövoide
  • Mizonin etanaseerumivoide
  • Marc Jacobsin tuoksu
  • Biovenen C-vitamiinia sisältävä seerumi
Näistä tykkäsin tosi paljon tuosta Elizaveccan seerumista mistä olen somessakin monesti puhunut. Sitä on itse asiassa tulossa jo uusi purkki lisää. Seerumi sisältää 97% pelkkää hyaluronihappoa ja se on oikeesti todella hyvä ja tehokas. Mun rutikuivalle iholle ihan pelastus. Tykkään tän koostumuksesta paljon enemmän kuin esimerkiksi Ordinaryn hyaluronihapposeerumista. Elizaveccaa tilaan suoraan meidän yhteistyökumppanilta Beautynetkoreasta. 

Mizonin etanavoide oli myös hyvä, käytin sitä ns. tehokuurina mun epäpuhtauksiin kun joulun aikoihin alkoi puskemaan ihan kunnolla näppyjä (ai mikä stressi). Mizonin voide on pieni (tästä löytyy sellanen isompikin purkki), 35ml, joten tää oli nopeesti käytetty. Mun mies käyttää myös tätä ja sanoi yksi päivä, että hänen iho näyttää paremmalta! Mizonin tuote on meidän omasta valikoimasta 😀 Biovenen seerumin ostin puolestaan melko kauan aikaa sitten Cocopandalta, seerumi sisältää 27% C-vitamiinia mikä on melkoisen iso määrä. Aktiiviaineita ei tarvitse olla tuotteessa isoja määriä (esim 90%), jotta se olisi hyvä ja tehokas. Mun mielestä ihan ok seerumi, voisin ostaa uudestaan koska seerumi oli edullinen (15e) mutta ajattelin etsiä tehokkaampaa ja parempaa C-vitamiinia sisältävää seerumia. 

Biothermin voide on todella vanha ja käyttöpäivä mennyt siinä varmaan ikuisuus sitten. Halusin kuitenkin käyttää sen loppuun sillä Biothermin tuotteet oli mun lemppareita ennen korealaista kosmetiikkaa. Ostin niitä aina lentokentältä ja esim. Sokoksilta tarjouksista. Käytin lähes jokaista Aquasource sarjan tuotetta mutta nyt korealaisen kosmetiikan myötä, olen huomannut että ei ne nyt niin erikoisia ole. Hyviä tuotteita kyllä mutta ei ehkä hintansa arvoisia. Mulla on paljon parempia yönaamioita korealaisilta brändeiltä, jotka on edullisempia ja tehokkaampia. 

Vihdoin, vihdoin ja vihdoin sain käytettyä loppuun mun yhden Marc Jacobsin hajuveden. Mulla on Marc Jacobsin hajuvesiä yhteensä viisi kappaletta ja näitä keltaisia Sunshine tuoksuja kaksi kappaletta. Oon siis tarkoituksella käyttänyt tätä paljon (suihkinut jopa vessaan tuoksuksi 😀 ) koska mulla on näitä kaks eikä hajuvedet koskaan lopu. Oon jopa vähän kyllästynyt tähän tuoksuun (ja mulla on edelleen se toinen purkki!), joten en ostais enää uudestaan. Mun mies lähti työreissulle ja se tuo mulle aina tuliaisena hajuveden, otin sille kuvan tästä tuoksusta ja sanoin, että tätä et ainakaan tuo 😀 

Semmosia loppuneita tuotteita tällä kertaa! Saa nähdä milloin seuraavat tuotteet loppuu!

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top