Tämän hetken suosikkimeikit

Tämän hetken suosikkimeikit
Ihonhoidossa ja meikeissä suosikkituotteet vaihtelee mulla fiiliksen ja vuoden ajan mukaan. Tässä tämän hetken suosikkimeikit, joita käytän lähes joka kerta kun meikkaan. Läheskään aina arkisin en nykyisin meikkaa. Lähden aikaisin aamulla toimistolle, jossa vietän päivän yksin, joten en jaksa vaivaantua aamulla meikkaamaan. Palaveripäivinä tottakai meikkaan mutta arkea helpottaa ripsien pidennykset ja kulmien microblading. Suosikkimeikkini tällä hetkellä ovat kaikki pohjameikkejä koska yleensä arkisin teen vain pohjan (kuten yllä mainitsin, ripsien pidennykset ja microblading). 

1. Wet’n’Wild Photo Focus Foundation on ihan super hyvä ja peittävä meikkivoide. Tämä on mun meikkivoiteista yks peittävimmistä eli ei varmasti jokaisen arkimeikkiin sopiva (jos tykkää kevyemmästä ja kuulaammasta) mutta mää tykkään! 
2. Jeffree Starin peitevoide, tämäkin todella hyvä ja peittävä. Tilasin tän heti kun tämä lanseerattiin ja oon siitä asti käyttänyt ainakin viikoittain, jos en päivittäin. 
3. Jeffree Starin puuteri, tämäkin tilattu samalla kertaa peitevoiteen kanssa heti näiden lanseerattua. Mulla on tästä se väritön versio, tykkään että sitä voi käyttää kesällä ja talvella, ihon sävystä riippumatta. Plussaa tuoksusta, niin ihana vaahtokarkin tuoksu!4. Physicians Formulan Butter Bronzer on ollut jo pitkäaikainen suosikkini aurinkopuutereista mutta rikoin aiemman aurinkopuuterini enkä pitkään aikaan hankkinut uutta. Viime kuussa ostin kuitenkin pitkästä aikaa uuden ja ah, edelleen niin hyvä. Todella pehmeä koostumus mutta silti sopivan pigmenttinen (ei liian pigmenttinen, jolla pienelläkin hipasulla tulee jäätävä kerros ruskeaa puuteria naamaan).Tuoksu myös tässä niin ihana!
5. Saman brändin poskipuna, tämä on uusi tuttavuus viime kuukaudelta, tilasin samassa paketissa tuon aurinkopuuterin kanssa. Ihana pinkki sävy, koostumus samanlainen  silkkisen pehmeä. 
6. Mun ainoa korostuspuuteri mitä tällä hetkellä käytän, Wet’n’Wildin paljon kehuttu korostospuuteri. Sävy on tässä Precious Petals ja toi on ihan täydellinen korostussävy, joka ei hyökkää liian vahvasti esiin (vrt. joku täysin valkoinen korostuspuuteri) mutta hohtaa ihanasti iholla. Ainoa miinus, että minusta tämä ei kestä iholla hirveän pitkään vaikka kuinka suihkin aina kiinnityssuihketta. Sävy on silti niin ihana!


Sellasia suosikkimeikkejä, löytyykö teiltä samoja suosikkeja? 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top