Jenni Ahokas

Jenni Ahokas on kosmetiikka-alan asiantuntija ja yrittäjä.

Tämän hetken suosikki-ihonhoitotuotteet

Tämän hetken suosikki-ihonhoitotuotteet
Moikka moi! Youtuben puolelle lisäsinkin jo videon, jossa puhun minun ihon muutoksista muutaman kuukauden aikana. Vaihdoin ehkäisymenetelmää marraskuussa ja siitä lähtien ihoni on muuttunut koko ajan huonompaan suuntaan. Aluksi ajattelin, että näpyt ja ihon huono kunto johtui joulun aikaan stressistä ja huonosta ruokavaliosta mutta vuosi vaihtui, stressi lähti eikä ihoni kunto edelleenkään ole hyvä. Olen joutunut siis vaihtamaan ihonhoitotuotteita todella paljon ja olen jopa sortunut vähän ylihoitamaan ihoa koska näpyt ja huono iho yksinkertaisesti ärsyttää. 

Nyt näin maaliskuussa ihoni alkaa vihdoin olla parempi. En tiedä johtuuko se siitä, että kroppani on vihdoin tottunut uuteen ehkäisyyn vai onko uudella ihonhoitorutiinillani ollut merkitystä asiaan. Ihonhoito on juuri tästä syystä todella haastavaa koska siihen vaikuttaa niin moni asia ruokavaliosta ja hormonitoiminnasta lähtien. 


Ihoni oli siis enenn rutikuiva ja nyt se on rasvoittuva / epäpuhdas. Näppyjä puskee kuin sieniä sateella, juuri kun pääsen edellisistä eroon ja iloitsen vähän paremmasta ihosta, uudet näpyt puskevat pinnalle. Olen siis käyttänyt enemmän puhdistavia naamioita ja huolehtinut siitä, että pidän ihoni puhtaana. Teen siis myös entistä enemmän kaksoispuhdistusta. Yksi suosikeistani tällä hetkellä on Skinfoodin kananmunanvalkuista sisältävä kasvonaamio, se puhdistaa ihon tehokkaasti mutta ei jätä iholle kiristävää lopputulosta (eli ei kuivata!). Tämän jälkeen iho näyttää ainakin hetken paremmalta. 

Käytän myös Skinfoodin propolista, hunajaa ja kuningatarhyytelöä sisältää hoitonestettä, tämä on ehdottomasti laadukkain ja parhain omistamani seerumi (tai virallisesti siis hoitoneste). Hoitoneste rauhoittaa ärtynyttä ihoa mutta propolis auttaa myös korjaamaan ihovaurioita. Hunaja myös kosteuttaa, rasvoittavakin iho tarvitsee kosteutusta! 

Yksi uusimmista ihonhoitotuotteista on Pixin Glow Tonic, jota olen varovaisesti viime aikoina testaillut. Kaikki uusia (ja erityisesti tujuja happotuotteita) kannattaa testata aluksi varovaisesti muutamana kertana viikossa. Tämä kasvovesi siis kuorii ihoa hellävaraisesti, poistaen iholta epäpuhtauksia. Kasvovesi myös kirkastaa ihoa, mikä on ollut erittäin toivottua minun iholleni, oma rasvoittuva ihoni tuntuu erittäin samealta eikä siinä ole enää sellaista ihanaa heleyttä kuten ennen (rasva toki heleyttää ihoa myös 😀 ). 

Näiden lisäksi olen ihan muutama päivä sitten ottanut yhden The Ordinaryn tuotteen testiin taistelussa epäpuhtauksia vastaan, raportoin tuloksista myöhemmin! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top