Suositukseni korealaisiin aurinkovoiteisiin

Oletko jo tutustunut korealaisiin aurinkovoiteisiin? Koreassa auringolta suojautuminen on äärimmäisen tärkeää ja se otetaan vakavasti. Aurinkovoide on käytössä päivittäin ja tästä syystä myös aurinkotuotteiden tuotekehitykseen käytetään paljon resursseja. Korealaiset aurinkovoiteet ovatkin todella hyviä eikä niistä oikeastaan edes huomaa, että ne ovat varsinaisia aurinkovoiteita. Korealaiset aurinkovoiteet ovat usein todella kevyitä ja ne sisältävät ihoa hoitavia ainesosia. En ole törmännyt yhteenkään korealaiseen aurinkovoiteeseen, joka olisi paksua valkoista tahnaa, joka jää iholle tahmaiseksi kerrokseksi.

Tänä kesänä minulla on käytössä samat aurinkosuojat kuin viime kesänäkin. Käytän Eyenlipin aurinkovoidetta, joka on SPF 50 ja PA+++. Aurinkovoide suojaa siis sekä UVA, että UVB -säteilyltä. Eyenlipin aurinkovoide sisältää myös niasiiniamidia, joka kirkastaa ihoa sekä 10 erilaista kasviuutetta. Tätä pystyy lisäämään päivän mittaan meikin päällekin sillä se ei oikeasti tahmaa ja imeytyy nopeasti.

Cosrx:n aloe veraa sisältävä aurinkovoide on myös jo viime kesältä vanha tuttu. Tämä on koostumukseltaan hieman paksumpaa ja käytän tätä yleensä meikittöminä päivinä. Tämä sisältää myös SPF 50 ja PA+++. Aloe vera kosteuttaa ja rauhoittaa ihoa, joten tämäkin on erittäin hyvä tuote myös hoitamaan ihoa. Tämän olen ostanut Yesstyleltä. Kummatkin käyttämistäni aurinkovoiteista sisältävät sekä fysikaalisen että kemiallisen aurinkosuojan.

Onneksi nykyisin sosiaalisessa mediassa puhutaan paljon auringon haitoista eikä varmasti kenellekään ole epäselvää, miksi aurinkovoidetta tulisi käyttää. Tosin usein tämä asia koetaan hyvin mustavalkoisesti, ainakin somessa. Joko olet koko ajan varjossa ja varot aurinkoa viimeiseen asti tai olet vauvaöljyt pintaan nakkaava ihon grillaaja. Itse tykkään olla auringossa, me suomalaiset kun nähdään sitä niin harvoin. Tykkään myös kevyesti päivettyneestä ihosta mutta en enää grillaa ihoani vauvaöljyllä, kuten nuorempana. Käytän myös aina auringossa aurinkosuojaa koska en halua polttaa ihoani.

Jätä kommentti

Kosmetiikka-alan asiantuntija

Perustin ensimmäisen verkkokauppani 2017 palavasta intohimosta korealaiseen kosmetiikkaan. Minulla ei ollut mitään kokemusta kosmetiikka-alasta eikä kontakteja toimijoihin. Haluan kertoa avoimesti yrittäjyydestä, kosmetiikka-alasta ja kiemuroista, jotta tulevilla uusilla yrittäjillä olisi edes hieman helpompi aloittaa.

Blogistani löydät paljon tietoa kosmetiikka-alasta mutta teen myös podcastia nimeltä Beautycast. Beautycastissa puhun kosmetiikka-alasta, maahantuonnista ja tietenkin korealaisesta kosmetiikasta. Beautycastin löydät Spotifysta.

Ota yhteyttä Beautyko