Some By Mi AHA, BHA,PHA 30 days Miracle Serum

Some By Mi AHA, BHA,PHA 30 days Miracle Serum
Mää olen löytänyt todella hyvän uuden seerumin! Kyseessä on Some By Mi brändin 30 days Miracle Serum. Some By Mi on käsittääkseni melko uusi ja pieni brändi mutta sen tuotteita myydään mm. Yesstylellä ja tuotteet ovat keränneet paljon hyviä arvosteluita. Some By Mi:n tuotteita bongasin myös Koreasta Olive Young – kosmetiikkamyymälöistä. 

Some By Millä on tämän seerumin lisäksi mm. toner ja kasvovoide, jotka ovat tätä ”30 days miracle” -sarjaa. Varsinaista ihmettä en ole itse 30 päivässä nähnyt mutta huomaan kyllä seerumin vaikuttavan positiivisesti ihooni. 


Seerumi sisältää siis AHA, BHA ja PHA -happoja. AHA-hapot mm. kirkastavat ja kuorivat ihoa hellästi. BHA -hapot puolestaan auttavat taistelemaan epäpuhtauksia vastaan ja PHA-hapot myös kuorivat ihoa hellästi. Seerumi sisältää myös teepuuöljyä, joka on tehokas ainesosa epäpuhtauksiin ja epäpuhtaalle iholle. Oma ihoni ei varsinaisesti ole epäpuhdas mutta minullekin ilmaantuu säännöllisesti epäpuhtauksia ja halusin vähän ”tujumman” seerumin juurikin epäpuhtauksien varalle, sillä yleensä käytän vain kosteuttavia seerumeita. 

Suosittelen siis seerumia erityisesti epäpuhtaalle iholle mutta seerumi on kirkastanut myös omaa, yleensä melko kuivaa, ihoani sekä pidän sen kuorivista ainesosista, jotka auttavat myös pitämään ihoa kirkkaana ja puhtaana. 

Seerumin koostumus on melko kevyt mutta itse käytän sitä silti iltaisin. En osaa oikein kuvailla minkälaisen pinnan tämän iholle jättää mutta se ei täysin imeydy ihoon, kuten monet kosteuttavat ja kevyet seerumit. 

Oman seerumin tilasin tosiaan Yesstyleltä (jossa on muuten ilmaiset postikulut Suomeen) ja se maksoi 13 euroa. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top