Jenni Ahokas

Jenni Ahokas on kosmetiikka-alan asiantuntija ja yrittäjä.

SKINFOOD x BEAUTYKO

SKINFOOD x BEAUTYKO
Kuten moni on saattanut jo meidän somekanavista bongata, me julkaistiin I Love Me -messuilla SKINFOOD! 

Skinfood on yksi Korean isoimmista ja tunnetuimmista kosmetiikkabrändeistä, jonka historia ulottuu 1957 vuoteen asti. Skinfood on myös ensimmäinen kosmetiikkayritys, jonka tuotteet pohjautuvat ruokaan. Skinfoodin filosofia onkin, että iholle tulisi käyttää samoja laadukkaita raaka-aineita, joilla ruokimme kehoamme. Kaikki Skinfoodin tuotteet sisältävät siis ruoassa käytettäviä ainesosia, kuten sokeria, hunajaa, greippiä ja kurkkua. Tuotteet sisältävät oikeesti suuria määriä kyseisiä ainesosia, mm. suosittu mehiläisenvahaseerumi sisältää 63% mehiläisen kittivahaa, 10% kuningatarhyytelöä ja 10% hunajaa. Skinfoodin tuotteissa ei siis turhaa mainosteta näitä ainesosia, monesti ärsyttää kun joitakin tuotteita saatetaan mainostaa esimerkiksi aloe veraa sisältävinä tuotteina mutta todellisuudessa aloe veraa on siinä tuossaa 0.01%. Skinfoodin tuotteissa on siis oikeasti panostettu siihen, että hyviä ainesosia on paljon. 
Pääsimme kuuntelemaan Skinfoodin tarinaa suoraan yhdeltä Skinfoodin perustajajäsenistä yhteisellä lounaallamme lokakuun reissullani Koreassa. Se oli kieltämättä Jennille Oulusta iso hetki, minä istumassa samassa pöydässä yhden Korean isoimman kosmetiikkabrändin perustajan kanssa. Ja juotiin myös muutama shotti korealaista riisiviinaa sojua 😀 Hän myös kertoi, että Skinfood käyttää tuotteissaan suomalaisia marjoja! Miettikää, miten siistiä että isot korealaiset kosmetiikkafirmat haluavat käyttää tuotteissaan suomalaisia marjoja. Meillä onkin jo itse asiassa myynnissä suomalaista mansikkaa sisältävä mansikkanaamio. 
Tykkään Skinfoodin tuotteista ja Skinfoodin brändistä siksi, että se oikeesti erottuu muista. Korealaisia kosmetiikkabrändejä on nykyisin niin paljon, että kuluttajille saattaa helposti tulla ähky ja sellanen ”taas näitä korealaisia brändejä” -fiilis. Trust me, mulla tulee sama fiilis kun käyn Koreassa palavereissa. Todella monet brändit ovat täysin samanlaisia keskenään niin koitappa siitä sitten päättää, mitä brändejä haluan myydä. Skinfood on yksi brändi joka selkeästi erottuu muista korealaisista kosmetiikkabrändeistä, juurikin tuotteillaan ja brändifilosofiallaan. Useita brändejä mainostetaan laadukkaita (niin, kaikki muutkin korealaiset brändit ovat laadukkaita) ja luonnonmukaisia (niin, kaikki muutkin korealaiset brändit ovat luonnonmukaisia) mutta Skinfoodia vastaavaa brändiä ja vastaavia tuotteita ei ole. Siksi olenkin äärettömän otettu, että pääsemme edustamaan Skinfoodia Pohjoismaissa. Neuvottelut aloitettiin jo toukokuun reissullani Koreassa mutta sopimusneuvotteluissa tunnetusti aina venähtää. Sain toukokuun reissulleni tehdä listan brändeistä, jotka haluan siellä tavata ja Skinfood oli listalla ykkösenä. Tiesin jo ennen reissua, että jos Skinfoodin kanssa pääsen palaveriin ja se menee hyvin, reissu on jo ylittänyt odotukset. Nyt lokakuussa kaikki oli jo valmista, ensimmäinen tilaus tehty ja päästiin tutustumaan Skinfoodin johtoryhmään ja perustajajäseneen. Tapaamisessa multa kysyttiin, että mistä tiesin Skinfoodin ja miksi halusin rueta yhteistyöhön, teki mieli vain vastata että kuka korealaista kosmetiikkaa käyttävä / sitä tunteva EI tuntisi Skinfoodia. Vastasin, että koska tuotteet on oikeesti niin hyviä ja ainutlaatuisia.
Jos et ole siis vielä tutustunut Skinfoodin tuotteisiin, suosittelen lämpimästi! Tulen jakamaan täällä vielä myöhemmin omia suosikkituotteina ja kertomaan tuotteista enemmän mutta halusin vain nopeasti tulla kertomaan enemmän Skinfoodista ja siitä, miten päädyttiin Skinfoodia myymään. Se on usein nimittäin monimutkainen prosessi, että joku brändi Suomeen saadaan! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top