Paras kosteuttava hiusnaamio – Garnier Fructis Banana Hair Food hiusnaamio

Paras kosteuttava hiusnaamio – Garnier Fructis Banana Hair Food hiusnaamio
Mulla on nykyisin hiustenpidennykset ja sen takia olen kiinnittänyt viime aikoina paljon enemmän huomiota hiustenhoitoon kuin ennen. Lyhyttä tukkaa oli mun mielestä niin paljon helpompi hoitaa enkä jaksanut silloin hiustenhoitoon sen kummemmin panostaa. Hyvä shampoo + hoitoaine ja tehohoito silloin tällöin riitti. 

Nyt kuitenkin pitkällä tukalla ja pidennyksillä asia on ihan eri ja olen ”joutunut” hoitamaan tukkaani enemmän. Oikeesti tykkään tästä extra hoitamisesta koska oon päässyt testailemaan uusia hiusjuttuja ja onhan pitkä tukka vaan niin ihana! Mulle laitettiin siis marraskuussa BPhairin teippipidennykset ja ainakin toistaiseksi ei oo kuin positiivista sanottavaa. 

Käytän nykyisin lähes joka pesussa kosteuttavaa hiusnaamiota koska pidennykset on tosi kuivat (kun eivät tietenkään rasvoitu) ja erityisesti talvella musta tuntuu, että ne on extrakuivat ja sähköiset. Olen ostanut muutaman eri hiusnaamion testiin (ja tykkään niistä kaikista) mutta ehdoton suosikkini kuivan tukan hoitoon on Garnier Fructis Banana Hair Food hiusnaamio. 


Naamio sisältää siis banaania, joka ravitsee ja kosteuttaa kuivia hiuksia. Ja nimenomaan korostan, että ravitsee sillä hiukset tuntuu tän naamion jälkeen todella hyvältä ja oikeesti hoidetuilta. Banaanin lisäksi naamio sisältää myös mm. avokadoa ja oliiviöljyä. 

Ensinnäkin, tämä naamio tuoksuu niin hyvältä! Ei yhtään sellaiselta teolliselta ällöttävältä banaanilta vaan oikeesti niin hyvältä. Toiseksi, tämä on iso purkki (390ml) ja maksoi Tokmannilla vain 6,79e. Oon salaa aina niin iloinen kun löydän edullisia ja hyviä tuotteita, joilla pääsen todistamaan pointtia siitä, että hyvä kosmetiikka ei oikeesti maksa paljoa 😀 

Hiusnaamiota voi käyttää hoitoaineena, hiusnaamiota tai jopa hiuksiin jätettävänä hoitotuotteena. Käytän tätä itse vain hiusnaamiota vaikka naamion koostumus ei oo hirveän paksua, en silti uskaltaisi jättää sitä hiuksiin. 

Toimii siis äärimmäisen hyvin pidennyksille ja tottakai myös muutenkin kuiville hiuksille. Mun pidennykset on pysyny tosi hyvässä kunnossa eikä ne näytä kuivilta korpuilta kun käytän lähes joka pesussa hiusnaamiota. 


Ja mainitsemin arvoisena tietenkin se, että tuote sisältää 98% luonnonmukaisia ainesosia eikä sisällä myöskään silikoneja (mitä en itse siis välttele mutta tiedän joidenkin välttelevän niitä). 

Jos siis kaipaat hoitavaa ja ravitsevaa hiusnaamiota, suosittelen nappaamaan tämän testiin! Tästä samasta sarjasta ostin myös aloe veraa sisältävän naamion mistä tykkään myös. Ostin sen tosin ulkomailta, joten en tiedä onko sitä Suomesta saatavilla. 

4 thoughts on “Paras kosteuttava hiusnaamio – Garnier Fructis Banana Hair Food hiusnaamio

  1. Ai että, oon niin monesta blogista lukenut suosituksia tästä tuotteesta että pakko se on kai itsekin ostaa vihdoin testiin 😊

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top