Paras korealainen aurinkovoide

Paras korealainen aurinkovoide
Tässä se on, yksi parhaista korealaisista aurinkovoiteista! Korealaiset aurinkovoiteet ovat tunnettuja laadustaan, ne suojaavat ihoa tehokkaasti mutta eivät jätä iholle paksua valkoista kerrosta, joka tukkii jokaisen ihohuokosen. Itse tykkään myös korealaisten aurinkovoiteiden korkeasta suojasta, sillä se on puhtaasti myytti, että aurinkovoide estäisi mm. ruskettumisen (aurinkovoidetta ei juuri koskaan käytetä niin paljon kuin pitäisi). Korkea suojakerroin ehkäisee siis tehokkaasti ihon palamisen mutta ruskettua se silti pystyy. Itse ainakin tykkään kesällä hieman päivettyneestä ihosta vaikka aurinko iholle huonoksi onkin. Me kuitenkin nähdään täällä Suomessa niin harvoin aurinkoa, että pakkohan siitä on välillä nauttia. 

Aurinkovoide on Eyenlip Pure Perfection Natural Sun Cream. 


Tämä aurinkovoide täyttää kaikki täydellisen aurinkovoiteen kriteerit:
  • Suojaa sekä UVA, että UVB säteilyltä (huom. kaikki länsimaalaiset aurinkovoiteet eivät suojaa UVA-säteilyltä!) UVA-säteilyn suoja on merkitty pakkauksiin PA-merkinnöillä. Eyenlipin aurinkovoide sisältää SPF50 mutta myös PA+++. PA+++ tarkoittaa korkeaa UVA-suojaa (PA+ on matalin UVA-suoja, PA++++ korkein).
  • Imeytyy todella nopeasti eikä iholle jää minkäänlaista tahmeutta tai valkoista kerrosta.
  • Aurinkovoiteen koostumus on kevyt, joten se ei tuki ihohuokosia.
  • Sisältää myös B3-vitamiinia (Niasiiniamidi ) ja 10 erilaista kasviuutetta, jotka hoitavat ja kosteuttavat ihoa. Eli aurinkovoide, joka myös hoitaa ihoa!
  • Toimii tosi hyvin meikin alla ja päivällä lisättynä myös meikin päällä, kevyen koostumuksen vuoksi aurinkovoide imeytyy nopeasti eikä jää rullaamaan meikin alle. 
  • Todella edullinen, hinta vain 7.90e!
Tässä siis yksi suositukseni, jos kaipaat kesäksi kasvoille aurinkovoidetta! Aurinkovoide löytyy Suomesta pelkästään Beautykon verkkokaupasta! 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top