Ookko nää meikannu – arkimeikki

Ookko nää meikannu – arkimeikki
Tästä alkaa mun ja Veeran  uus meikkisarja, ookko nää meikannu! Ookko nää meikannu ei oo mikään tikku pyllyssä tehty meikkisarja, jossa opetetaan millilleen mihin kohtaan poskipuna täytyy laittaa vaan videot on leppoisaan oululaiseen tyyliin tehtyjä. Toivottavasti tykkäätte ja toivottavasti meidän videoista välittyy, että ei meikkaaminen ole niin vakavaa! Ollaan kuvattu kaks videota ja näitä oli kyllä super hauska tehdä ja se kyllä ainakin tästä ekasta videosta välittyy 😀 En tarkoituksella halunnut editoida pois kaikkia meidän repeämisiä koska se nimenomaan korostanee sitä, että ei meikkaaminen oo niin vakavaa!


Ekalla videolla tehdään siis arkimeikki ja kuvattiin perään toinen video, jossa tämä arkimeikki muutetaan iltameikiksi. Se siis sitten seuraavalla videolla!

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }


Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top