Ookko nää meikannu – arkimeikistä iltameikki

Ookko nää meikannu – arkimeikistä iltameikki
Moikka moi! Tässä Ookko nää meikannu -videossa me tehään arkimeikistä iltameikki! Ookko nää videot ei oo mitään ammattimaisia ”näin laitat poskipunan sentilleen oikein” -videoita vaan lepposeen oululaiseen tyyliin tehtyjä meikkivideoita. Näillä meikkivideoilla halutaan tuoda esille sitä, että meikkaaminen ei ole niin vakavaa ja jokainen voi tehdä niin kuin itse haluaa ja mikä omasta mielestä näyttää hyvältä. Youtubessa ja somessa näkee usein täydellisiä, jopa vähän övereitä meikkejä (erityisesti jenkkitubettajat ns. kauneusgurut tekee mun mielestä todella övereitä meikkejä) ja usein saa fiiliksen, että itsekin pitäisi meikata samalla tavalla. Toivottavasti siis näistä videoista välittyy se fiilis, että ei meikkaaminen oo niin vakavaa ja jokainen tekee omalla tyylillään!


Viime videolla me tehtiin siis arkimeikki ja tällä videolla näytetään, miten arkimeikki muutetaan iltameikiksi. Vahvistetaan mm. luomivärejä, lisätään rajauksia ja tehdään tummempi huulimeikki. Ens videolla aiotaan muuten tehdä yläastemeikki, eli sellainen meikki mitä tehtiin yläasteella! Mää ainakin aion lähtä etsimään itselle matte moussea 😀 Saa nähä mitä siitä tulee.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top