Jenni Ahokas

Jenni Ahokas on kosmetiikka-alan asiantuntija ja yrittäjä.

Nyt hoidetaan ihoa!

Nyt hoidetaan ihoa!

Kuluva vuosi on ollut kaikille yrittäjille haastava. Keväällä varmasti jokainen sai pelätä, mitä vuosi tuo tulleessaan ja moniko meistä on enää yrittäjä vuoden lopulla. Olen moneen otteeseen kuluvan vuoden aikana ollut kiitollinen siitä, että omistan kosmetiikkayrityksen sillä kosmetiikkatuotteita käytetään taloustilanteesta huolimatta. Ihonhoidon kysyntä on itseasiassa kuluvan vuoden aikana noussut. Ihmisillä on enemmän aikaa ja aikaa vietetään enemmän kotona, jolloin halutaan panostaa enemmän arjen hemmotteluun. Myös kasvohoidoissa käydään ehkä hieman vähemmän, joten ihonhoito on siirtynyt enemmän kotiin. Verkkokaupat kukoistavat korona-aikaan mutta ihonhoitotuotteiden kysyntä on kasvanut myös myymälöissä.

Kuluvan vuoden aikana ihohoitotuotteiden kysyntä on kasvanut mutta meikkien puolestaan laskenut. Useat yritysasiakkaani ovat sanoneet samaa, että nyt menee ihonhoitotuotteita! Olen huomannut saman toki omassakin kulutuksessa, meikkejä tulee käytettyä todella vähän (etätyöt) mutta ihonhoitotuotteita käytän normaaliakin enemmän. Kangasnaamiot tuovat ihanaa pientä hemmottelua arkeen ja on hieman enemmän aikaa tehdä pidempiä ihonhoitorutiineja.

Viime aikoina on korostunut myös puhdistustuotteiden kysyntä sillä esimerkiksi kasvomaski aiheuttaa usein iho-ongelmia, niin sanottua ”maskea”. Tämä on myös varmasti yksi syy siihen, miksi kuluttajat nyt panostavat ihonhoitoon. Usein ihonhoitoon nimittäin panostetaan vasta silloin kun iho-ongelmia syntyy.

Oletko itse panostanut tänä vuonna enemmän ihonhoitoon kuin meikkeihin?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top