Nämä vaiheet tarvitset ihonhoitoosi

Olen aina puhunut siitä, että ihonhoidon ei oikeasti tarvitse olla työlästä eikä siihen tarvitse kuulua 15 erilaista tuotetta. Usein hyvinkin simppeli ihonhoitorutiini riittää kun tuotteet ovat itselle sopivia ja juuri oman ihon tarpeisiin sopivia. Jos tuotteita on kymmeniä aamuin illoin, tuotteet eivät välttämättä sovi keskenään ja iho voi ärtyä. Kun iho ärtyy, sitä aletaan hoitamaan entistä enemmän ja kierre on valmis. Jos siis ihosi on huonossa kunnossa tai ärtynyt, suosittelen pitäytymään erittäin simppelissä ihonhoitorutiinissa. Oma ihoni on ollut ongelmallinen viime marraskuusta lähtien ja jo alkuvuodesta karsin ihonhoitorutiiniani ja olen koittanut käyttää samoja tuotteita tai ainakin samoja raaka-aineita. Tämä on haastavaa koska saan niin paljon kosmetiikkaa testiin, toki testailen tuotteita edelleen mutta koitan ainakin 80% ajasta pitäytyä yhdessä ja samassa ihonhoitorutiinissa.

Tarvitset oikeasti ihonhoitoosi vain nämä vaiheet:

  1. Puhdistus (aamuisin riittää minulle misellivesi, iltaisin teen kaksoispuhdistuksen)
  2. Kosteutus. Joko kasvovesi, hoitoneste tai seerumi, voit myös käyttää useampaa näistä. Kuvassa minulla on hyaluronihappoa sisältävä Hada Labon kasvovesi ja Dewytreen etanaseerumi.
  3. Suojaus. Kosteusvoide ja kesällä aurinkovoide. Kuvasta puuttuu aurinkosuoja sillä tämä oli ihonhoitorutiinini sateisena kotipäivänä. Kosteusvoiteen tehtävä on suojata ihoa ja lukita aiemmin lisätyt tuotteet (esim. seerumi) ja siitä syystä on se tässä kohdassa ”suojaus”.

Suosittelen muutaman testaamaan tuota Hada Labon hyaluronihappoa sisältävää kasvovettä, todella hyvä! Kosteuttaa kuivankin ihon ja sitä voi helposti kerrostaa useampia kerroksia. Sen koostumus on myös ihana, tosi kevyt ja vesimäinen mutta ei yhtään tahmainen. Tämän virallinen nimi on harhaanjohtavasti lotion ja käytin tätä kuten kasvovoidetta mutta onneksi eräs seuraajani sanoi, että tämä on siis kasvovesi 😀 Hada Labon tuotteet ovat muutenkin saaneet todella paljon kehuja, itse olen testannut vain tätä. Hada Labon tuotteita saa tilattua mm. Yesstyleltä.

Näiden lisäksi teen tottakai viikottaisia kuorintoja ja kasvonaamioita mutta tässä esimerkki simppelistä arkiaamun ihonhoitorutiinista.

Millainen on sinun arkiaamun ihonhoitorutiini?

Yksi kommentti artikkeliin ”Nämä vaiheet tarvitset ihonhoitoosi”

Jätä kommentti

Kosmetiikka-alan asiantuntija

Perustin ensimmäisen verkkokauppani 2017 palavasta intohimosta korealaiseen kosmetiikkaan. Minulla ei ollut mitään kokemusta kosmetiikka-alasta eikä kontakteja toimijoihin. Haluan kertoa avoimesti yrittäjyydestä, kosmetiikka-alasta ja kiemuroista, jotta tulevilla uusilla yrittäjillä olisi edes hieman helpompi aloittaa.

Blogistani löydät paljon tietoa kosmetiikka-alasta mutta teen myös podcastia nimeltä Beautycast. Beautycastissa puhun kosmetiikka-alasta, maahantuonnista ja tietenkin korealaisesta kosmetiikasta. Beautycastin löydät Spotifysta.

Ota yhteyttä Beautyko