Millaista on olla kauneusalan vaikuttaja? Viinkit vaikuttajille!

Tämän viikon podcast-jaksossa minulla on vieraana Jonna Ojala eli Meikkimuija! Puhutaan jaksossa siitä, millaista on olla kauneusalan vaikuttaja ja mitä siihen vaaditaan. Jonna jakaa myös jaksossa omat vinkkinsä vaikuttajan urasta haaveileville.

Tämä on myös kevään / kesän viimeinen podcast-jakso, jään ensi viikolla lomalla ja palaan podcastin pariin taas elokuussa. Loman aion ottaa puhtaasti inspiroitumiseen ja uuden kehittämiseen, ihan joka osa-alueella.

Jätä kommentti

Kosmetiikka-alan asiantuntija

Perustin ensimmäisen verkkokauppani 2017 palavasta intohimosta korealaiseen kosmetiikkaan. Minulla ei ollut mitään kokemusta kosmetiikka-alasta eikä kontakteja toimijoihin. Haluan kertoa avoimesti yrittäjyydestä, kosmetiikka-alasta ja kiemuroista, jotta tulevilla uusilla yrittäjillä olisi edes hieman helpompi aloittaa.

Blogistani löydät paljon tietoa kosmetiikka-alasta mutta teen myös podcastia nimeltä Beautycast. Beautycastissa puhun kosmetiikka-alasta, maahantuonnista ja tietenkin korealaisesta kosmetiikasta. Beautycastin löydät Spotifysta.

Ota yhteyttä Beautyko