Jenni Ahokas

Jenni Ahokas on kosmetiikka-alan asiantuntija ja yrittäjä.

Luonkos kakut

Luonkos kakut

Mää oon tutustunut luonnonkosmetiikkaan todella vähän ja olikin ihana yllätys kun sain Luonkosilta testiin heidän puhdistuskakun sekä vartalokakun. Nämä tehdään käsityönä Suomessa, ihastelin Luonkosin IG:ssä tuotteiden valmistusta ja sitä, miten ihanasti nämä vielä pakataan.

Sain siis testiin Luonkosin uutuuden Celebrate -vartalokakun, joka heleyttää ihoa ja antaa iholle ihanan kultaisen hehkun. Tätä kakkua käytetään kropalle kuten mitä tahansa kosteusvoidetta.

Sain myös testiin Healing öljypuhdistuskakun, joka sopii täydellisesti kaksoispuhdistukseen. Kuten öljyputsarit, myös tämä kakku sulattaa meikin hellävaraisesti mutta tehokkaasti. Suosittelen öljyputsareita kyllä ihan kaikille (ja kaksoispuhdistusta muutenkin!) koska meikit ja epäpuhtaudet lähtee iholta niin paljon helpommin ja iholle hellemmin kuin hinkkaamalla esimerkiksi meikinpuhdistuspyyhkeillä. Kaksoispuhdistus sopii myös hyvin rasvoittuvalle ja epäpuhtaalle iholle. Healing kakku sisältää mm. kookosöljyä, kaakaovoita ja hamppuöljyä, jotka kosteuttavat ja hoitavat ihoa.

Kakut on myös tosi riittoisia! Mietin aluksi, että eikö tälläinen kakku kulu tosi nopeesti mutta Luonkosin sivujen mukaan nämä riittää moneksi kuukaudeksi.

Tuotteita saa tosiaan suoraan Luonkosin verkkokaupasta ja mm. Ruohonjuuresta. Kakut ovat n. 27-29e ja riittävät pitkään 🙂

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top