Lidl Micellar Beauty

Lidl Micellar Beauty
Lidl on tammikuussa julkaissut uusia ihonhoitotuotteita ja sain testiin yhden sarjan tuotteet. Sain testiin Lidlin Micellar Beauty -sarjan, johon kuuluu seerumi, päivävoide, yövoide ja silmänympärysvoide (tuotteet saatu testiin mutta postaus ei ole kaupallinen yhteistyö). 

Aiemmin tällä viikolla kirjoitin ja testasin Lidlin uusia meikkisiveltimiä ja meikkivoidetta mutta olen pidempään jo käyttänyt muutamaa heidän vakiotuotetta. Mulla on käytössä mm. Lidlin meikinpuhdistuspyyhkeet (parhaimmat meikin puhdistukseen!) ja olen käyttänyt myös heidän palkittua kosteusvoidetta. Tiesitkö, että tuo Lidlin muutaman euron kosteusvoide voitti kuluttajatutkimuksessa 269 euroa maksavan La Merin kosteusvoiteen? Tämä nimenomaan ”todistaa” sen, mistä jatkuvasti somessa ja täällä blogissa puhun. Hyvästä kosmetiikasta ei oikeasti tarvitse maksaa satoja euroja. Nykyisen markkinoille tulee yhä enemmän edullisia ja hyviä kosmetiikkatuotteita, niin ihonhoidon kuin meikkauksenkin saralla. 

Lähdin siis innolla testaamaan uutta Lidlin ihonhoitosarjaa, joka sisältää mm. myramaze nimistä kasvia, jota käytetään
sen elvyttävän vaikutuksen vuoksi. Sitä käytetään myös kalliimmissa selektiiviissä kosmetiikkatuotteissa. Tarkistan myös aina tuotteiden
ainesosaluettelot ja kyseinen kasvi oli melko ylhäällä ainesosaluettelossa! Se ei siis ollut listan alimpana (tarkottaen, että sitä olisi tuotteessa vain tilkka) ja sen perusteella tuotetta mainostettaisiin. Erittäin positiivinen yllätys!

Tuotteet kosteuttavat ihoa tehokkaasti (kosteuttavan vaikutuksen oikeasti huomaa heti!) ja ne auttavat myös kiinteyttämään ihoa sekä tasoittamaan ihon pieniä juonteita. 


Tuotteiden koostumus on melko paksua, mikä on erityisen hyvä talven kuivattamalla iholle. Kuiva ihoni tykkäsi erityisesti paksun seerumin ja yövoiteen yhdistelmästä, aamulla ihoa ei kiristänyt yhtään. Jos en illalla käytä ihollani tarpeeksi kosteuttavia tuotteita (tai kerrosta tuotteita!), ihoani kiristää jo aamulla. Pystyn siis helposti mittamaan tuotteiden kosteuttavaa vaikutusta.  

Sarjan tuotteista edullisin on alle kolme euroa (silmänympärysvoide) ja muut tuotteen vain vähän päälle neljä euroa. 

Blogissani aion jatkossakin tuoda esille hyviä ja edullisia kosmetiikkalöytöjä niin ihonhoidon kuin meikkienkin saralla. En nimittäin itse omista yhtäkään Diorin, Lancomen tjms luksusmerkin ihonhoitotuotteita koska kokemuksieni mukaan ne eivät ole hintansa arvoisia. 

2 thoughts on “Lidl Micellar Beauty

  1. Nappasin serumin ja päivävoiteen. Ja jestas kun oli mun iholle mieluisat koostumukset…
    Kävin vielä hamstraamassa pari seeurumiaja päivävoiteen jemmaan (ja ostin myös silmänympärysvoiteita pari tuubia ja yövoiteen). Toivottavasti nää jää vakivalikoimaan. Mun iholle tosi hyvät ja hirmun vähän näistä kirjoitettu mitään.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top