Kuka minä olen?

Kuka minä olen?
Haha, outo otsikko mutta keksinyt muutakaan. Kirjoittelin muutama päivä sitten Instagramiin enemmän siitä, kuka minä olen ja hoksasin, että en ole varmaan koskaan tällä blogin puolella konkreettisesti kertonut, kuka minä olen. (Paitsi ehkä tuolla yläpalkissa olevalla sivulla mutta niitä nyt harvempi lukee 😀 ) 

Tässä siis ehkä teille vanhaa tietoa mutta toivottavasti myös muutama uus juttu minusta ja pääsette tutustumaan enemmän siihen, kuka täällä ruudun toisella puolella kirjoittelee.  • Olen 27-vuotias ja asun Helsingissä. Olen asunut elämäni ensimmäiset 25 vuotta Oulussa ja koen olevani edelleen oululainen vaikka olen asunut kaksi vuotta Helsingissä. Puhun myös vahavaa oulun murretta eikä se varmaan koskaan multa lähde pois (enkä edes halua sen lähtevän)
 • Olen naimisissa, me mentiin naimisiin kesällä 2017 mutta yhdessä ollaan oltu yli 10 vuotta. 
 • Meillä on 6-vuotias ranskanbulldoggi Luna. Luna on äärimmäisen sosiaalinen ja energinen tapaus. Haluaisin toisen koiran, en tosin ehkä toista bulldoggia, mutta tällä hetkellä ei ole aikaa toiselle koiralle. 
 • Olen koulutukseltani kauppatieteiden maisteri, opiskelin pääaineena taloustieteitä ja valmistuin Oulun yliopistosta 2016. Olen opiskellut myös mm. markkinointiviestinnän erikoisammattitutkinnon ja nyt keväällä 2020 haen YAMK:iin opiskelemaan kosmetiikka-asiantuntijuutta (siinä on hieno titteli, Master Of Beauty 😀 ). 
 • Ehdin olla muutaman vuoden markkinoinnin hommissa ennen yrittäjyyttä, olin mm. markkinointipäällikkö autoalan yrityksessä.
 • Syksyllä 2018 irtisanoin itseni ja jäin yrittäjäksi. Olen yrittäjänä siis Beautyko Import Oy:ssa ja maahantuon korealaista kosmetiikkaa. 
 • Saatan myös vähän harrastaa kosmetiikkaa ja kaikkea siihen liittyvää koska kosmetiikka-ala on äärimmäisen kiinnostava ja alati muuttuva ala. 
 • Luonteeltani olen melko äkkipikainen ja mulla menee hermot helposti. Olen tosi kunnianhimoinen ja kuten ehkä tästäkin listasta huomaa, saan tosi paljon aikaseksi kaikkea ja olen tehokas. Oon vähän sellainen ylisuorittaja mutta en koe sitä kuormittavaksi (paitsi välillä :D). 
 • Luen paljon ja olen pienestä asti lukenut tosi paljon. Luin lähes kaikkea laidasta laitaan (ehkä runot on ainoa mikä ei uppoa) ja lapsena luin lähes jokaisen lasten / nuorten kirjasarjan (Bertin päiväkirjat best!). Tällä hetkellä yöpöydällä on yksi hömppäkirja ja start-up maailmasta kertova kirja. 
 • En katso koskaan telkkaria, en edes muista milloin oisin seurannut telkkarista jotain sarjaa. En koskaan muista milloin mitäkin tulee ja arki on niin kiireistä, että olen aina jossain salilla kun joku ohjelma tulee ja siksi katson sarjat usein jälkikäteen suoratoistopalveluista.
 • Nuorempana olen ollut kunnon nörtti ja pelannut mm. WoWia (larppipeli World Of Warcraft) ihan tosissaan. Olin siinä oikeesti melko hyvä 😀 Olen myös pelannut tottakai myös Simssiä ja muita larppipelejä mutta nykyisin ei oo aikaa pelata. Olen ollut siis sellainen nuori, joka ei oo istunu puistossa kaljalla vaan pelannu tai lukenut kotona 😀 

Siinäpä oli muutama juttu minusta! 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top