Korealaisen ihonhoidon ei tarvitse olla työlästä

Sain idean tähän blogitekstiin kun kuuntelin podcastia, jossa jotkut bloggaajat mainitsivat, että eivät jaksa mitään korealaisen ihonhoidon 15 erilaista vaihetta. Edelleenkin kuulen siis tasaisin väliajoin kommentteja, että korealainen ihonhoito on työlästä eikä jaksa käyttää aikaa siihen. Tämä on todella harmi, varsinkin jos korealaista kosmetiikkaa ei testata sen takia, että kuvitellaan sen olevan työlästä.
Korealainen ihonhoito VOI olla työlästä mutta se voi olla myös helppoa ja nopeaa. Korealainen ihonhoito voi olla todella tehokasta ja nopeaa, sillä tuotteet ovat paljonkin länsimaalaisesta poikkeavia etkä tarvitse jokaiseen ”vaivaan” tai ihonhoidon vaiheeseen omaa tuotetta. (vrt. esimerkiksi The Ordinaryn tuotteet, jossa tuote sisältää vain yhden ns. ominaisuuden). Korealaisessa kosmetiikassa tuotteet saattavat olla kosteuttavia, puhdistavia ja ihoa kirkastavia, jolloin saat monen tuotteen hyödyn yhdestä tuotteesta.
Jos et siis halua viettää ihonhoidon parissa hirveästi aikaa, etkä halua tehdä 10 vaiheista ihonhoitorutiinia, voit silti käyttää korealaista kosmetiikkaa ja suosittelenkin käyttämään. Korealaisista kosmetiikkatuotteista löytyy nimittäin todella tehokkaita tuotteita, joten et edes tarvitse kymmeniä tuotteita. Esimerkiksi tämä kasvovesi kosteuttaa, auttaa siloittamaan ihon pieniä juonteita, kuorii ihoa hellästi, kirkastaa ihoa ja ehkäisee epäpuhtauksia. Kaiken tämän tekee yksi kasvovesi. Vastaavaa kasvovettä et taatusti löydä länsimaalaisesta kosmetiikasta. Korealainen ihonhoito ei siis ole työlästä, voit saavuttaa loistavia tuloksia ihonhoidossa vain muutamilla tuotteilla. 
Itse käytän yleensä aamulla neljää tuotetta: puhdistusvaahto, kasvovesi, seerumi + kosteusvoide. Ihonhoitorutiinini tuskin olisi erilainen vaikka käyttäisin länsimaalaista kosmetiikkaa mutta korealaisessa kosmetiikassa esimerkiksi kasvovedet ovat yleensä paljon hoitavampia ja ravitsevampia kuin länsimaalaiset kasvovedet. Tästä syystä saan ihonhoitorutiinistani ns. enemmän irti käyttämällä korealaisia tuotteita, vaikka rutiini onkin lyhyt.
Tässä videolla lyhyt aamurutiinini!

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }Videolla käytetyt tuotteet:


Toivottavasti siis kukaan ei jätä testaamatta korealaisia ihonhoitotuotteita vain siksi, että korealaisella ihonhoidolla on sellainen maine, että se on työlästä. Itse en yrittäjänä todellakaan aamuisin ehdi / jaksa käyttää 20 erilaista tuotetta, rullailla jaderullalla ja käyttää erilaisia naamioita. Simppeli ihonhoitorutiini riittää minulle kun tuotteet ovat toimivia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top