Korealainen ihonhoitobrändi Dewytree

Korealainen ihonhoitobrändi Dewytree
Beautykossa julkaistiin viime kuussa uusi brändi, Dewytree. Dewytreen tapasin jo viime toukokuussa työreissullani Koreassa ja siitä lähtien ollaan keskustelu brändin lanseerauksesta Suomessa. Neuvottelut on yleensä pitkiä prosesseja sillä niissä on monta liikkuvaa palikkaa.

Sain viime toukokuussa ensimmäiset Dewytreen tuotteet testiin ja ihastuin heti niiden naamioihin. Dewytreen kollageeninaamio on ihanan ”maitomainen” ja seerumi kuin sulaa iholle. 

Dewytree on perustettu vuonna 2010. Perustusvaiheessa brändi teki paljon yhteistyötä Korean yliopistollisten sairaaloiden ja dermatologien kanssa. Dewytreen missiona on tehdä laadukkaita ihonhoitotuotteita luonnon ainesosista. He käyttävät tuotteissaan edistyksellistä teknologiaa ja paljon luonnon ainesosia, esimerkisi Dewytreen kangasnaamioissa on papaijaa, rosmariinia ja laventelia. 


Dewytreen tuotteet on todella laadukkaita ja heillä on myös ”clean beauty” -sarja, jota meillä ei vielä Suomessa ole myynnissä. Mun uusiksi suosikeiksi on noussut myös Dewytreen etanatuotteet, mulla on tällä hetkellä käytössä niiden etanaseerumi (78% etanaa!) ja etanaseerumia sisältävä hoitoneste. Samasta sarjasta löytyy myös emulsio ja kosteusvoide mutta niitä en oo vielä ottanut testiin. Toi Dewytreen etanaseerumi on oikeesti niin hyvä! Mulla on ollut loppuvuodesta asti näppyjä (vaihdoin ehkäisyä..) ja etanaseerumi on oikeesti yks harvoista ainesosista, joka oikeesti toimii. Kirjoitan tästä myöhemmin lisää sillä oon ottanut kaksi muuta ainesosaa / tuotetta käyttöön näppyihin ja mun näpyt vähenee koko ajan. 

Joko olet testannut Dewytreen tuotteita? 🙂 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top