Korealainen 7 Skin Method

Tänään puhutaan tuotteiden kerrostamisesta, erityisesti kasvoveden ja hoitonesteen! Tein vasta videon, jossa koitin saavuttaa korealaisen lasi-ihon. Tällä videolla läträsin tuotteita hyvin monta kerrosta, jotta ihoni olisi mahdollisimman kosteutettu ja ”lasinen”. Huomasin oikeasti, kuinka ihoni hyödynsi kaikki nuo ylimääräiset kerrokset tuotetta ja ajattelin, että tuo täytyy ottaa käyttöön useammin.
Tämä ei ollut mikään uusi keksintö, sillä korealaiset ovat jo pidempään käyttäneet kerrostamiseen omaa tekniikkaa, jota kutsutaan nimellä 7 Skin Method. 7 Skin Methodissa kerrostetaan erityisesti hoitonestettä 7 kerrosta. Kyllä, 7 kerrosta. Kun tuotteita kerrostetaan, iho pystyy hyödyntämään kaiken sen hoitonesteen määrän paremmin kuin että tuotetta lisäisi paksun kerroksen kerralla. Tämä tekniikka takaa ihollesi sen, että se varmasti saa kaiken tarvittavan määrän kosteutusta ja hoitoa.
Itse ainakin huomaan omasta kuivasta ihostani, että yksi kerros hoitavia tuotteita ei välttämättä aina ole tarpeeksi. Itse kerrostan välillä myös hoitavaa kasvovettä, sillä ne imeytyvät todella nopeasti mutta sisältävät paljon hoitavia ainesosia (mitä länsimaalaiset kasvovedet eivät yleensä sisällä). Tuolla videolla kerrostin kasvovettä 4 kertaa ja hoitonestettä 4 kertaa, eli ihan seitsemään kertaan en päässyt per tuote (tai en jaksanut). 7 Skin Methodista voi siis ottaa oppia vaikka aina ei ehtisikään tai jaksaisi kerrostaa tuotteita 7 kertaa, vähempikin kerrostaminen riittää mutta tuo silti ihollesi enemmän hoitoa. Testaa kerrostaa tuotteita esimerkiksi muutaman kerran viikossa ja huomaat ihossasi eron!
Tämän tekniikan toteuttamiseen voi siis käyttää joko hoitavaa kasvovettä tai hoitonestettä. 7 Skin Methodia ei kuitenkaan voi tehdä esim. kasvovoiteella, sillä niiden paksu koostumus imeytyy huonommin eivätkä ne sisällä yhtä paljon hoitavia ainesosia kuin esimerkiksi hoitonesteet. Kun kerrostat tuotteita, odota aina että edellinen kerros on imeytynyt ja lisää sitten toinen kerros.
Jos siis kaipaat ihonhoitorutiiniisi jotain vaihtelua (tai vähemmän tuotteita mutta enemmän hoitoa), kokeile kerrostaa hoitavaa kasvovettä tai hoitonestettä jopa 7 kertaa! Aina ei siis tarvitse kymmeniä purkkeja ja uusia tuotteita ihonhoidon tehostamiseen, sillä korealaisten ihonhoitotuotteiden koostumus on täydellinen kerrostamiseen. Kerrostamalla tuotteita saat tuotua ihollesi sen tarvitsemia hoitavia ainesosia.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top