Kokemukseni kulmien microbladingista

Kokemukseni kulmien microbladingista

Kävin jo muutama viikko sitten fiksaamassa kulmani täällä Helsingissä ja sen jälkeen piti tulla kirjoittamaan blogiin enemmän kulmien microblandingista mutta se kaikessa hässäkässä unohtui. Minulla on kuitenkin tosi vaihtelevat kokemukset microbladingista ja siitä syystä haluan tehdä ihan postauksen tästä aiheesta.

Laitoin ensimmäisen kerran microbladingin kulmiin 2016, tultiin kaverini kanssa tyttöjen reissulle Oulusta Helsinkiin ja löydettiin tosi hyvä tarjous kulmiin. Tarjoushinta oli 100e (hälytyskellojen olisi pitänyt soida) ja ajateltiin, että jes saatiimpa halvalla kulmat. Laitto sattui ihan sairaan paljon mutta en tietenkään tiennyt, että kuuluuko sen sattua noin paljon kun sitä ei oltu minulle koskaan aiemmin tehty. Jälkeenpäin huomasin, että ei todellakaan olisi pitänyt. Tykkäsin kuitenkin kulmista eikä niissä tässä vaiheessa ollut mitään vikaa.

Menin vahvistamaan kulmia n. vuoden jälkeen Ouluun Erjan luokse Evbrowsiin (suosittelen!) ja puhuin Erjalle etukäteen, että jännittää vähän kun se viimeksi sattui niin paljon ,että kyyneleet valui silmistä. Erja vähän ihmetteli, että ei sen kyllä noin paljoa pitäisi sattua ja alkoi vahvistamaan kulmia. Olin ihan ihmeissään, että hetkinen, eihän tämä tunnu juuri missään. Erja huomasi myös heti mun kulmista, että ne oli tehty liian syvälle. Sen takia kipu oli myös ollut paljon kovempi kun alkuperäinen tekijä oli painanut sitä väriä ja terää ihan liian syvälle ihokerroksiin. Tästä syystä johtuen, mulla ei haalistu microblading pois ja ruskea sävy kulmissa haalenee nopeasti sellaiseen harmaaseen, vanhan tatuoinnin näköiseen sävyyn.

Helsingissä asuessa olen kerran käynyt fiksaamassa kulmat Susannen luona Boho Beauty:ssä ja kävin nyt toukokuussa uudestaan. Kulmat näyttää todella hyvältä aina kun ne on fiksattu mutta tosi nopeasti se vanha, liian syvälle tehty, jälki alkaa paistamaan läpi ja kulmat on taas harmaat. Tälle ei voi siis mitään ja ainoa vaihtoehto olisi poistaa laserilla se vanha jälki ja tehdä kokonaan uudet mutta se ei mielestäni ole vaivan arvoista. Onni onnettomuudessa on se, että ainakin mulla on microblading kulmissa varmaan lopun elämää vaikka se onkin ruma, vanhalta tatuoinnilta näyttävä harmaa jälki kulmissa. Käytän aina siinä päällä kulmakynää jos harmaa sävy paistaa läpi. On se kuitenkin parempi vaihtoehto kuin ihan kulmakarvaton, mikä oli tilanteeni ennen.

Oppi tässä on teille siis se, että miettikää tarkkaa kenelle menette kulmien microbladingin ottamaan sillä pahimmassa tapauksessa ne kulmat on teillä loppuelämän. Onneksi kulmien muoto on mun mielestä hyvä eikä sen kanssa ole ongelmaa, muuten olisi aika kurjaa olla loppuelämä huonon mallisilla kulmilla 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top