Jaclyn Hill Palette Volume 2

Jaclyn Hill Palette Volume 2
Vihdoin se on täällä!! Nimittäin Jaclyn Hillin uusin luomiväripaletti! Tilasin tämän heti lanseerauspäivä suoraan Morphen sivuilta (muistaakseni postikulut ei tullut mutta saatan muistaa väärin). Morphen sivuilta oli tosi helppo tilata ja siellä pystyi vielä käyttämään Klarnan laskua, mitä tykkään käyttää aina jos mahdollista (helppo check-out ja voi maksaa tuotteen vasta kun sen saa, jos palauttaa tuotteita niin ei tarvitse odotella rahojen palautusta). 
 
Ihastuin tähän palettiin heti kun se julkistettiin vaikka en yleensä käytä näin värikkäitä luomivärejä. Olen kuitenkin viime aikoina alkanut käyttämään enemmän pinkkiä ja pinkin sävyjä meikissä, joten tämä on oikein hyvä seuraava askel.

En ole vielä ehtinyt varsinaisia meikkejä paletilla tekemään mutta testasin sävyjen pigmenttiä ja huhuh, ne oli oikeesti pigmenttisiä. Tiesin jo tosin, että laatu on hyvä sillä olen katsonut ihan muutaman videon aiheesta Youtubesta. Tykkään myös siitä, että paletissa on myös neutraaleja sävyjä, joilla onnistuu ihan simppelikin arkimeikki. Mielestäni siis täydellinen kombo, josta löytyy niin perussävyjä, vahvempia värikkäitä sävyjä ja myös tummia iltameikkiin sopivia sävyjä. 
 
Tämä paletti on tosiaan Volume 2, Jaclyn Hilliltä on joskus aiemmin tullut tästä ensimmäinen versio, jonka sävyt on tosi erilaisia. Tätä palettia minulla ei ole mutta ostin n. vuosi sitten Jaclyn Hillin The Vault -luomivärisetin. Niitä on mun mielestä haukuttu aika paljon mutta mun ”peruskäyttöön” ne on ihan ok. 
 
Yllättävää oli, että tämä paletti ei myynyt missään vaiheessa loppuun (tai näin olen ymmärtänyt) ja aloin miettimään, että onkohan ihmisillä jo lievä ähky kaikista uutuuksista ja jatkuvista lanseerauksista. Erityisesti luomiväripaletteja lanseerataan kuin sieniä sateella ja jokaiselta brändiltä tulee lähes identtisiä paletteja. On kuitenkin aika rajallinen määrä, mitä sävyjä ja värejä palettiin voi laittaa, joten väkisinkin jossain vaiheessa tuhannet paletit alkavat muistuttamaan toisiaan. Minä en yleensä innostu näistä ”beauty gurujen” lanseerauksista ja olenkin ostanut oikeastaan vain silloin vuosi sitten sen Vaultin ja nyt tämän. Jeffree Starin tuotteita omistan muutaman, niistä taisin ostaa sen puuterin ja peitevoiteen heti lanseerauksessa. 
 
 
 
Mitä mieltä olette, tuleeko brändeiltä uusia lanseerauksia ihan liikaa vai jaksatteko innostua kaikista uusista tuotteista? Minä edelleen odotan, että Jeffree Starilta tulee meikkivoide, siitä todellakin innostun 😀 
 
Toivottavasti tällä viikolla ehdin tekemään meikkejä tällä ja pääsen niitä täällä esittelemään! Ei kannata odottaa mitään Beauty Guru -tasoa vaan ihan perusmeikkejä perusmeikkaajalta 😀 

2 thoughts on “Jaclyn Hill Palette Volume 2

  1. Tässä on tosi kauniit sävyt! 🙂 Vaikka vähän himoitsinkin tätä palettia niin jätin hankkimatta juurikin sen vuoksi, että koko ajan julkaistaan niin hirveästi uusia paletteja ja kaikkia ihania ei millään vain voi ostaa 😀 Mulla tuli esimerkiksi Colourpopin kanssa ihan hirveä meikkiähky, kun heiltä tulee uutuuksia jatkuvalla syötöllä ja jossain kohtaa tuli sitten raja vastaan eikä heidän julkaisut jaksaneet enää innostaa entiseen tapaan.

  2. No siis sepä just että ei vaan jaksa innostua enää kun kaikilta tulee jatkuvasti kaikkea uutta 😀 Saati sitten että ehtisi käyttämään niitä / raskisi ostaa! 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top