Ihonhoitotuotteet kesällä

Ihonhoitotuotteet kesällä
Kesällä ihonhoito vaatii hieman erilaisia tuotteita kuin talvella, joillakin iho kuivuu kesän helteillä enemmän ja hikoilun takia iholla ei välttämättä halua käyttää paksuja ihonhoitotuotteita. Myös erityisesti kesän reissuilla / auringossa iho kuivuu ja kärsii auringosta. Tässä muutama suositus ihonhoitotuotteisiin, joita kesällä kannattaa käyttää.Ihonhoito kesällä:
  1. Tärkeintä kesällä on muistaa aurinkovoiteet! Korealaiset aurinkovoiteet ovat erityisesti kasvoille suunniteltuja ja ne ovat todella kevyitä mutta hyvin tehokkaita suojaamaan ihoa. Tutustu esimerkiksi Eyenlipin aurinkovoiteeseen, joka sisältää SPF50 sekä PA+++ (suojaa siis sekä UVA, että UVB-säteilyltä.)
  2. Kesällä on myös erityisen tärkeää pitää iho puhtaana ja pestä iholta hiki ja epäpuhtaudet pois. Suosi esimerkiksi geelimäisiä kevyitä puhdistustuotteita, kuten Holika Holikan Aloe Cleansing Foamia. 
  3. Kesällä ilma on kosteampaa, joten talvella käytettävät paksut voiteet voivat lämpiminä vuodenaikoina tukkia ihohuokosesi, ja iholle muodostuu epäpuhtauksia ja tukkeumia. Käytä kesällä siis nopeasti imeytyä ja kevyitä kosteusvoiteita (tai geelejä). Aloe-geelit sopivat loistavasti koko kropan kosteutukseen mutta myös kasvoille. Aloe myös rauhoittaa ja viilentää ihoa, minkä vuoksi se sopii loistavasti myös auringonoton jälkeen käytettäväksi.
  4. Raikasta ja virkistä ihoa kasvosuihkeella. Kasvosuihkeet ovat parhaita tuotteita kesällä, sillä voit suihkia niitä kasvoille esimerkiksi rannalla tai kuumalla päivällä toimistolla. Kasvosuihkeilla ihosi saa kosteutta ja esimerkiksi aloeta sisältävä kasvosuihke rauhoittaa ihoa.
  5. Viilennä kangasnaamiot jääkaapissa ja nauti viilennyksestä! Kangasnaamiot voi viilentää nopeasti jääkaapissa, jolloin naamiot sekä virkistävät, että hoitavat ihoasi. Kangasnaamioissa on myös varaa mistä valita, jos ihosi kaipaa kosteutusta, valitse hyaluronihapponaamio. Jos ihosi on ärtynyt, valitse vihreää teetä tai aloeta sisältävä naamio. 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top