Ihonhoito ripsien pidennyksillä

Minulta kysytään paljon, että voiko tehdä kaksoispuhdistuksen vaikka on ripsien pidennykset. Vastaus on että kyllä voit. Kaksoispuhdistuksessa iho pestään siis ensin öljypohjaisella puhdistusaineella ja sen jälkeen vesipohjaisella puhdistusaineella (lue lisää kaksoispuhdistuksesta täältä). Kaksoispuhdistus on ok myös silloin kun sinulla on ripsien pidennykset, kunhan et hinkkaa öljyä ripsiin. Ripsien pidennyksille ei suositella öljypitoisia puhdistusaineita, sillä ne liuottavat ripsien liimaa ja siten ripset tippuvat helpommin / nopeammin, jos niitä pesee öljypitoisella puhdistusaineella.
Minulla on ollut ripsien pidennykset jo useamman vuoden mutta puhdistan siltikin ihoni huolellisesti kaksoispuhdistuksella eikä ripseni ole koskaan kärsineet tästä. Ihon kunnollinen puhdistus on tärkeää eikä sitä pidä laiminlyödä vaikka ripsien pidennykset olisivatkin.
Eli kunhan et lisää öljypohtaista puhdistusainetta ripsiin / pese sillä silmämeikkejä, kaksoispuhdistus toimii myös ripsien pidennyksien kanssa. Voit siis käyttää kaikkia ihonhoitotuotteita. Itse käytän silmämeikkiin erillistä puhdistusainetta ja puhdistan silmämeikin vanulapulla. Jos kuitenkin haluat pestä samalla puhdistusaineella silmätkin, valitse silloin vesipohjainen puhdistusaine.

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top