Jenni Ahokas

Jenni Ahokas on kosmetiikka-alan asiantuntija ja yrittäjä.

Ihonhoidon tärkeimmät vaiheet

Ihonhoidon tärkeimmät vaiheet
Tällä joulukalenterivideolla puhun ihonhoidon tärkeimmistä vaiheista. Tuntuu välillä, että toistan itseäni mutta näen somessa ihan jatkuvasti kyselyitä siitä, miten hoitaa ihoa tehokkaasti. Näen myös paljon juttuja, joissa ihoa ei minun mielestä hoideta tehokkaasti (tämä perinteinen paksu voide talveksi ja siinä se), joten kertaus on opintojen äiti! 

Ihon hoitaminen on oikeasti simppeliä ja helppoa jos ei halua turhaa hifistellä tuotteiden kanssa. Mun mielestä ihonhoidon perusteisiin / tärkeimpiiin vaiheisiin kuuluu KUNNON puhdistus, seerumi ja kasvovoide. Seerumikaan ei ole pakollinen mutta ilman sitä, iho ei saa hoitoa. Kasvovoiteen tehtävä ei nimittäin ole hoitaa ihoa vaan se suojaa ihoa ja lukitsee iholle aiemmin käytetyt hoitotuotteet. Tästä syystä ei siis ole tehokasta hoitaa ihoa pelkästään paksulla voiteella.


Neogenin puhdistuspuikko ajaa kaksoispuhdistuksen asian ja on mulla usein reissussa mukana, juurikin tehokkaan puhdistuksen vuoksi! Muuten en oikein puikkomaisesta puhdistuksesta pidä, koen sen jotenkin epähygieenisenä. 

Videolla lisää!

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top