Helmikuun loppuneet kosmetiikkatuotteet

Helmikuun loppuneet kosmetiikkatuotteet
Noni, vihdoin sain aikaseksi kuvata helmikuun loppuneet tuotteet. Nämä on pyörinyt tuossa mun pöydällä ties kuinka kauan mutta parempi myöhään kuin ei milloinkaan.

Olen viime aikoina oikeesti yrittämällä yrittänyt käyttää pois tuotteita, jotka on avattuja ja käytettyjä mutta ei kuitenkaan lopussa. Tuotteilla on viimeinen käyttöpäivä jne mutta myös siksi, että usein kaappiin jää vajaita tuotteita, joita ei vain jaksa käyttää loppuun kun löytää uusia kivoja tuotteita tai ei muuten tule niitä käytettyä. 

Helmikuussa sain loppuun huimat 3 tuotetta (jos esim. dödöä ei lasketa). 


1. Garnierin hiusöljy, tämä oli mulla pitkään käytössä. En edes muista, milloin olen tämän ostanut. Aloin käyttämään tätä ahkerasti vasta hiustenpidennyksien myötä sillä silloin hiusöljyä tarvitsi erityisen paljon (tekotukka on tietenkin tosi kuiva). Mun mielestä tämä on ihan perus hiusöljy, omistan yhden kampaamotasoisen öljyn ja mun mielestä näillä ei oo ihan hirveästi eroa. Se kampaamoöljy tuoksuu paremmalta. 
2. Secret Keyn rakeeton kuorinta. Jos olette seurannut mua pidempään / Beautykon somekanavia pidempään niin tämä on näkynyt siellä monesti. Tykkäsin tästä tosi paljon koska koin tämän tosi tehokkaaksi kuorinnaksi mutta silti hellävaraiseksi (ei sisällä tosiaan rakeita vaan geeli murustuu iholla). Olen kuitenkin löytänyt tälle korvaavan tuotteen sillä Secret Key poistui meiltä valikoimasta eikä tämä mielestäni niiiin erikoinen tuote ole, että jaksaisin sitä esim. Koreasta asti tilata. Korvaava tuote tulee pian Beautykon verkkokauppaan myyntiin 😉 Mutta voin kyllä suositella tätäkin, ei missään nimessä huono kuorinta mutta saatavuus heikkoa.
3. Holika Holikan aloe putsari. Tätä olen käyttänyt pidempään ja hehkuttanutkin useaan otteeseen. En ostaisi tätäkään enää koska olen löytänyt parempia vaihtoehtoja mutta ei missään nimessä myöskään huono vaihtoehto vesipohjaiselle putsarille. Tämä saattaa joillakin kuivattaa ihoa, eli todella todella kuivaihoisten ei kannata käyttää päivittäin. Tehoaa hyvin meikkiin ja kivan raikas putsari. 

Nämä oikeastaan kaikki oli siis sellaisia, että ”oli pakko” käyttää pois kun olen löytänyt parempia tuotteita tilalle. Se onkin yksi kosmetiikan mielenkiintoisimmista puolista, uusien tuotteiden tutkiminen ja testaaminen, ikinä ei voi tietää milloin löytyy joku oikein ihana tuote, joka korvaa jo pitkään käytössä olleet tuotteet. Haluan kuitenkin näissä aina korostaa, että vaikka nytkin sanoin, että en ostaisi enää Holikan aloeputsaria, se ei tarkoita että se on yhtäkkiä mun mielestä huono ja olen joskus kehunut sitä vain siksi, että se on meillä myynnissä. Mun mielestä on ihan normaalia, että ihmiset löytää uusia tuotteita ja vaihtelee tuotteita 😀

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top