Jenni Ahokas

Jenni Ahokas on kosmetiikka-alan asiantuntija ja yrittäjä.

Garnier Fructis Banana Hair Food Shampoo + Hoitoaine

Garnier Fructis Banana Hair Food Shampoo + Hoitoaine
Kirjoitin vähän aikaa sitten parhaasta kosteuttavasta hiusnaamiosta, Garnierin banaania sisältävästä hiusnaamiosta. Tykkään hiusnaamiosta erityisesti kuivalle pidennyshiukselle.  Lue lisää hiusnaamiosta täältä. Löysin joku aika sitten samaa sarjaa olevan shampoon ja hoitoaineen Tokmannilta ja pakkohan nämä oli ostaa testiin! 

Mietin tosin, että tuleekohan jo banaaniyliannostus mutta onneksi näiden tuoksu ei jää voimakkaana hiuksiin. 
Kuten Garnierin hiusnaamio, myös nämä shampoo ja hoitoaine sisältävät siis banaania. Mun mielestä näissä on aivan ihana banaanin tuoksu, ei mikään sellainen ällö keinotekoinen tuoksu. Nämä toimi hyvin myös pidennyksille, ei jättänyt tukkaa takkuun ja kuiva pidennyshius tuntui hoidetulta ja kosteutetulta. Korostin tuon hiusnaamion kohdallakin, että hiukset tuntui oikeasti ravituilta eikä pelkästään sileältä, kuten hiukset monen hiusnaamion jälkeen tuntuu. Otin hiustenpidennykset hetkeksi pois ja käytän oikeastaan pelkästään näitä tuotteita tukalleni tällä hetkellä. Vaihtelen hiusnaamino ja hoitsikan välillä, nyt kun mulla ei ole pidennyksiä niin en käytä hiusnaamiota joka pesulla. Hiustenpidennykset vaati niin paljon kosteutta, joten niiden kanssa käytin aina hiusnaamiota. 

Shampoo ja hoitoaine maksoi kummatkin alle 5 euroa ja näitää löyty Tokmannin lisäksi myös ainakin Prismoista. Tässä siis mun mielestä tosi hyvä markettishampoo + hoitsikka kuivalle tukalle! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top