Esittelyssä SKINFOOD!

Esittelyssä SKINFOOD!
Lokakuussa 2019 Suomessa lanseerattiin yksi Korean vanhimmista ja isoimmista kosmetiikkabrändeistä, SKINFOOD! Skinfood on perustettu jo vuonna 1957 ja olen itse asiassa ollut lounaalla Skinfoodin perustajan kanssa. Hän ei puhunut englantia, joten lounas oli aika mielenkiintoinen. Skinfoodin perustaja hyppäsi välissä myös perustamaan toista kosmetiikkafirmaa It’s Skiniä ja nyt palasi takaisin Skinfoodin pariin. 

Tykkään Skinfoodin tuotteista koska heillä on selkeä ajatus brändin takana ja sekä oikeasti isot määrät hyviä ainesosia. Skinfoodin brändifilosofiana siis on, että ihoa pitäisi hoitaa samoilla ainesosilla kuin millä ruokimme tai ”hoidamme” kehoamme. Skinfoodin tuotteet pohjautuvat siis ruoassa käytettäviin ainesosiin kuten kurkkuun, avokadoon ja hunajaan. Olen tavannut Koreassa useita eri brändejä ja harmillisin usein brändin koko olemassa olo perustuu ajatukseen ”no nää tuotteet on luonnonmukaisia”, tykkään siis siitä että Skinfoodilla on joku selkeä ajatus brändin ja tuotteiden takana. Toki koska kyseessä on niin vanha ja kansainvälisesti menestynyt brändi, täytyy sillä ollakin joku ”juttu” tai joku ajatus brändin takana. 


Mun puhdistusrutiini on mennyt uusiksi Skinfoodin tuotteiden myötä ja rakastan myös heidän kasvonaamioita ja kuorintoja. Kuorinnat ovat sokerikuorintoja, jolloin ne ovat hellävaraisia iholle eivätkä ne sisällä ihoa raapivia rakeita (yksi kuorinnoista sisältää riisiä, sekin tosi hellävarainen). 

Erityismaininta täytyy kuitenkin antaa Skinfoodin Royal Honey Propolis Enrich Essencelle, ihan superhyper hyvä seerumi (tai hoitoneste). Sisältää 63% mehiläisen kittivahaa, 10% hunajaa ja 10% kuningatarhyytelöä. Eli jopa 83% pelkkiä hyviä ja laadukkaita ainesosia!

.embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; } .embed-container iframe, .embed-container object, .embed-container embed { position: absolute; top: 0; left: 0; width: 100%; height: 100%; }Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top