Jenni Ahokas

Jenni Ahokas on kosmetiikka-alan asiantuntija ja yrittäjä.

Elizavecca Hell Pore Control Hyaluronic Acid seerumi

Elizavecca Hell Pore Control Hyaluronic Acid seerumi
No tässä se nyt on! Maailman paras hyaluronihapposeerumi! 

Olen käyttänyt Elizaveccan Hell Pore Control Hyaluronic Acid seerumia  jo useamman purkin, mikä on omituista mulle, joka vaihtelee tuotteita jatkuvasti ja kyllästyy useisiin tuotteisiin. Tähän en kuitenkaan ole kyllästynyt enkä usko, että tulen koskaan löytämään parempaa hyaluronihapposeerumia. 

Tämä Elizaveccan seerumi on siis 97% hyaluronihappoa ja todella, todella kosteuttava. Tämä ei myöskään jätä iholle sellaista tahmaista tai limaista tunnetta vaan seerumi imeytyy ihoon todella hyvin. En esimerkiksi tykkää The Ordinaryn hyaluronihapposeerumista koska siitä jää iholle sellainen tahmea tunne. Useista muistakin hyaluronihapposeerumeista jää tahmea tunne iholle eivätkä ne usein sisällä läheskään yhtä paljon hyaluronihappoa kuin tämä Elizaveccan seerumi. 


Tätä pystyy myös helposti kerrostamaan useita kerroksia, jos haluaa iholle extrakosteutta ja hoitoa. Käytän tätä myös aina mikroneulauksen yhteydessä, jolloin saan imeytettyä tätä iholle vielä paremmin. 

Hyaluronihappo on todella suosittu ainesosa ihonhoidossa, sillä se on oikeasti tehokas ainesosa, jota on tutkittu paljon. Hyaluronihapon tehon huomaa myös iholla heti. Iho on heti kosteutettu, säteilevä ja heleä (ainakin kun antaa sille tarpeeksi kosteutta!).  Hyaluronihapon käyttö ei myöskään ole mikään ohimenevä trendi vaan sitä on käytetty ihonhoidossa pitkään ja itse asiassa hyaluronihappoa on ihossa luonnostaankin. Usein hyaluronihappotuotteet eivät vain länsimaissa ole yhtä tehokkaita kuin esimerkiksi tämä Elizaveccan seerumi, juuri näin jonkun brändin uuden lanseerauksen, jossa hyaluronihappoa oli muutama prosentti ja sitä korostettiin maailmaa mullistavana pitoisuutena. 
Hyaluronihapon teho perustuu sen kykyyn sitoa itseensä suuria määriä kosteutta. Hyaluronihappo kykenee sitomaan jopa 1000 kertaa painonsa verran kosteutta ja onkin yksi kosteuttavimmista ainesosista. Suosittelen siis hyaluronihapposeerumeita erityisesti jos ihosi on kuiva, hyaluronihapon tehon huomaa taatusti heti (jos sitä on tuotteessa tarpeeksi). 
Elizaveccan tuotteiden ainoa miinus on niiden saatavuus, tätä seerumia näyttää olevan saatavilla Amazonissa (hinta alle 8 dollaria!!), Yesstylellä ja ainakin iHerbissä. Omani tilaan aina Beautynetkoreasta mutta siellä on korkeat postikulut yhdelle tuotteelle. 
Ehdoton suositukseni tälle! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top