COSRX:n lanseeraus Suomessa

No moi pitkästä aikaa! En oikein edes tiedä mistä aloittaisin tämän blogipostauksen, tuntuu että edellisestä postauksesta on niin pitkä aika (ja niinhän siitä on). Minun syksy on alkanut todella työntäyteisissä merkeissä ja tuntuu että vasta nyt tällä viikolla ehdin vähän hengähtämään ja elämään ”normaalin ihmisen” elämää.

Viimeisin postaukseni on heinäkuun lopulta kun suunnittelin COSRX:n lanseerausta. Sen jälkeen COSRX julkaistiin meidän verkkokaupassa, oli avajaiskamppista, oli palavereita potentiaalisten jälleenmyyjien kanssa, oli esityksien tekoa ja käytiin keskusteluita mm. Ruotsiin. Viime viikolla pidettiin myös meidän ensimmäinen PR-tapahtuma ja COSRX:n virallinen lanseeraustilaisuus medialle ja somevaikuttajille.

COSRX:

COSRX on globaali kulttibrändi, joka on kehitetty iho-ongelmien hoitoon. COSRX:n perustaja on tutkinut ihmisten iho-ongelmia jo vuodesta 2002 ja näiden tutkimustuloksien pohjalta kehittänyt tuotteet vastaamaan ihmisten iho-ongelmiin. COSRX:lta löytyy useita kulttituotteita, joten on ihan mahtavaa, että VIHDOIN näitä tuotteita saa virallisesti Suomesta. COSRX:n tuotteista löytyy todella paljon kokemuksia netistä ja myös ihan mahtavia ennen ja jälkeen kuvia, suosittelen lämpimästi tutustumaan näihin tuotteisiin.

COSRX:n PR-tapahtuma oli todella onnistunut ja brändi herätti paljon kiinnostusta. Tiesin, että COSRX tulee olemaan suosittu sillä vastaavia tuotteita löytyy Suomesta ja maailmalta todella vähän. Halusin tuoda COSRX:n Suomeen koska tuotteet on kehitetty ratkaisemaan ihmisten iho-ongelmia ja minä todellakin tiedän, millaista on painia iho-ongelmien kanssa.

COSRX:ään tulette takuulla törmäämään jatkossa entistä enemmän kauppojen hyllyillä.

Jätä kommentti

Kosmetiikka-alan asiantuntija

Perustin ensimmäisen verkkokauppani 2017 palavasta intohimosta korealaiseen kosmetiikkaan. Minulla ei ollut mitään kokemusta kosmetiikka-alasta eikä kontakteja toimijoihin. Haluan kertoa avoimesti yrittäjyydestä, kosmetiikka-alasta ja kiemuroista, jotta tulevilla uusilla yrittäjillä olisi edes hieman helpompi aloittaa.

Blogistani löydät paljon tietoa kosmetiikka-alasta mutta teen myös podcastia nimeltä Beautycast. Beautycastissa puhun kosmetiikka-alasta, maahantuonnista ja tietenkin korealaisesta kosmetiikasta. Beautycastin löydät Spotifysta.

Ota yhteyttä Beautyko