COSRX julkaistaan pian Beautykossa!

Moi pitkästä aikaa! Mää lomailin 5 viikkoa ja tarkoituksena oli hirveästi kirjoitella blogia, suunnitella syksyn juttuja ja edistää muutamaakin eri projektia mutta niin siinä vain kävi, että osittain jouduin olemaan töissä ja osittain en tehnytkään yhtään mitään 😀 Mutta tällä mennään ja kuten mieheni sanoin niin huonohan tilanne olisi ollut jos toimitusjohtajaa ei olisi kukaan viiteen viikkoon kaivannut! 😀

Lomalla saimme mm. uuden brändin maahantuontisopparin! Meille tuli noin viikko sitten iso kuorma Cosrx:n tuotteita ja olemme siis Cosrx:n uusi maahantuoja Suomessa ja Ruotsissa! Cosrx julkaistaan Beautykon verkkokaupassa maanantaina 3.8 ja olen tästä brändistä / lanseerauksesta erityisen iloinen. Kävin Cosrx:n kanssa palaverissa jo vuosi sitten toukokuussa kun olin Koreassa työreissulla ja nyt vihdoin pääsen sen lanseeramaan. Olen todella pitkään tykännyt brändistä ja vuoden ajan ollut säännöllisesti heihin yhteydessä ja nyt vihdoin puolin ja toisin oli hyvä tilanne brändi julkaista!

Pääsen siis äärimmäisen vauhdikkaasti liikenteeseen lomani jälkeen ja tämä ensimmäinen työviikko loman jälkeen meneekin puhtaasti brändin julkaisua suunnitellessa.

Cosrx:n tuotteista löytyy tehokkaita happotuotteita ja koko brändi on oikeastaan kehitetty iho-ongelmien hoitoon. Tulen siis varmasti jakamaan enemän infoa tuotteista. Tällä hetkellä käytän itse Cosrx:n supersuosittua Low pH Good Morning Gel Cleanseria ja sitä ei kyllä ole turhaan kehuttu!

Jätä kommentti

Kosmetiikka-alan asiantuntija

Perustin ensimmäisen verkkokauppani 2017 palavasta intohimosta korealaiseen kosmetiikkaan. Minulla ei ollut mitään kokemusta kosmetiikka-alasta eikä kontakteja toimijoihin. Haluan kertoa avoimesti yrittäjyydestä, kosmetiikka-alasta ja kiemuroista, jotta tulevilla uusilla yrittäjillä olisi edes hieman helpompi aloittaa.

Blogistani löydät paljon tietoa kosmetiikka-alasta mutta teen myös podcastia nimeltä Beautycast. Beautycastissa puhun kosmetiikka-alasta, maahantuonnista ja tietenkin korealaisesta kosmetiikasta. Beautycastin löydät Spotifysta.

Ota yhteyttä Beautyko