Beautynetkorean tilaus

Beautynetkorean tilaus
Moi! Halusin tehdä tälläisen kunnon old school -postauksen, jossa esittelen mun uusimman Beautynetkorean tilauksen! Samalla ajattelin myös kertoa enemmän kosmetiikan tilaamisesta Koreasta ja muutamista käytännön jutuista. 

Ostan nykyisin todella vähän itse ihonhoitotuotteita koska saan niin paljon brändeiltä testiin tuotteita. Ainoa brändi, mitä säännöllisesti Koreasta tilaan, on Elizavecca. Elizaveccaa ei saa Suomesta eikä kunnolla Euroopastakaan (jostain saa mutta ei mistään kaupoista, mistä haluaisin tilata), joten Elizaveccaa tilaan aina meidän yhteistyökumppanilta Beautynetkoreasta. Tiedän, että sieltä tulee varmasti aitoja tuotteita ja hinnat on edulliset. Olen itse käynyt Beautynetkorean varastolla ja huh sitä tavaramäärää! Ainoa miinus Beautynetkoreasta tilatessa on isot postikulut ja pitkä toimitusaika. Mun tilauksessa meni suunnilleen kuukausi, joten sieltä ei voi kyllä tuotteita tilata niin, että tarvitsisi ne heti. Postikulut tulee tilauksen koon mukaan eikä siellä ole ollenkaan ilmaista toimitusta, joten postikuluista joutuu maksamaan melkoisen paljon eikä siten tosiaan kannata vain yhtä tuotetta tilata. 

Toinen sivusto, mistä olen joskus kosmetiikkaa Koreasta tilannut, on Yesstyle. Yesstylellä on puolestaan ilmaiset postikulut tietyn alhaisen summan jälkeen (oiskohan ollut 20e tai aina ilmaiset?) mutta siellä tuotteiden hinta on usein korkeampi. Eli jos haluaa säästää, kannattaa vertailla näitä kahta sivustoa. En itse käytä ollenkaan eBayta tai muita verkkokauppoja kun tilaan Koreasta, niin usein näkee feikkejä tuotteita että en uskalla muualta tilata. Koreasta tilatessa kannattaa siis huomioida pitkät toimitusajat sekä mahdolliset korkeat postikulut. Nyt myös koronaviruksen aikaan toimitukset voivat olla todella pitkiä, sillä jopa meidän rahtikuljetukset Beautykolla viivästyy. Elizavecca on mun yks ehdoton suosikkibrändi, heidän tuotteet on edullisia mutta tehokkaita. Tällä kertaa tilasin uuden hyaluronihapposeerumin loppuneen tilalle (97% hyaluronihappoa, ihan paras!), kollageenia sisältävän yönaamion, retinolia sisältävän yövoiteen sekä puhdistusvoiteen (? cleansing balm englanniksi). Näistä ainoa vanha tuttavuus on tuo hyaluronihapposeerumi, muut ostin ihan mielenkiinnosta testiin. Erityisesti kiinnostaa päästä testaamaan tuota retinolivoidetta sillä retinolia tuntuu hypettävän kaikki ihonhoitohifistelijät. Elizaveccan puhdistusvoide (cleansing balm) vaikuttaa myös mielenkiintoiselta, se on siis voidemainen ja siten hellävarainen mutta en ole vielä ehtinyt sitä testata. 

Elizaveccan lisäksi ostin muutaman naamion testiin Farm Staylta sekä uuden aloe vera suihkeen Nature Republicilta. Kasvosuihketta käytän lähes joka päivä ja Nature Republicin suihkeet on aiemmin osoittautunut tosi hyviksi. 


Mua niin harmittaa kun en pääse lähtemään ensi kuussa Koreaan! No ei sillä että tarvitsisin kosmetiikkaa mutta olisi ollut niin ihana lähtä messuille ja tutustumaan taas uutuuksiin sekä bongailemaan uusia mielenkiintoisia brändejä. Mulla olisi ollut myös muutama tapaaminen uusien yhteistyökumppaneiden kanssa mutta koronaviruksen takia sinne ei ole nyt turvallista mennä. Myös esimerkiksi Finnair on perunut kaikki Korean lennot käsittääkseni  huhtikuun loppuun saakka. No syksyllä sitten! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top