Arkeni yrittäjänä

Moi! Ajattelin kertoa teille vähän enemmän arjestani, sillä se on muuttunut melkoisesti siitä kun irtisanoin itseni. Itselle tämä tuntuu jo toki ihan normaalilta arjelta. 


Parasta yrittäjyydessä on ehdottomasti sen tuoma vapaus ja se, että pystyy itse vaikuttamaan omaan aikatauluun. Ennen tein siis normaalia toimistotyötä 8-16 rytmillä. 


Tässä siis perjantai minun kanssa (mukana myös erittäin old school puhelinkuvia 😉 ) 

07:45 Herään ilman herätyskelloa, väsyttää ihan sikana (koska eilen oli Suomen peli ja nukkumaanmeno venähti) mutta tsekkaan sähköpostin ja huomaan viestejä koskien Korean reissuani. Väsymys kaikkoaa saman tien, nousen keittämään kahvia ja avaan läppärin. Samalla kun keittelen kahvia, siivoilen illan sotkuja ja järjestelen paikkoja (tähän mulla on pakkomielle, en voi aloittaa hommia ennen kuin kaikki lasit on viety pois ja viltit siististi viikattuna). 

10:00 Teen hommia aina sängystä läppärillä muutaman tunnin, riippuen Lunasta. Vastailen sposteihin, tsekkaan tilaukset ja nyt tsekkailen uusia brändejä, joita minulle ehdotettiin. Luna haluaa lähtä ulos yleensä tasan kymmeneltä (sekin on oppinut yrittäjyyden uuteen rytmiin eikä nouse heti aamusta 😀 ) ja sitten lähdetään käymään ulkona. Säästä riippuen käydään välillä pitkäkin lenkki heti aamulla, piristää itseäkin!

12:00 Käyn Postissa viemässä tilaukset tai olen hoitanut niille noudon, haen samalla lounasta ja syön lounaan. Lähetin myös Beautykon uusille vaikuttajille tuotteita testiin. 

13:00 Lounaan jälkeen saatan hoitaa jotain omia hommiani, siivota tai ihan vaan sluibata riippuen omasta fiiliksestäni. Tänään ei kuitenkaan ehdi pitämään paussia, sillä iltapäivästä mennään elokuviin ja on perjantai, joten en halua jättää hommia illaksi. Arkisin tykkään pitää päivällä pienen paussin ja jatkaa hommia iltapäivällä. Kuvaan myös videon Beautykon pop-up tapahtumaan ja kuvaan videon Youtube-kanavalleni. 

15:30 Käytän Lunan ulkona, lopetan hommat ja lähden keskustaan, missiona löytää ihonväriset sukkahousut Korean reissua varten. Käydään myös Tomin kanssa syömässä sushia.
17:15 Leffa! Käydään katsomasssa John Wick 3. 


19:30 Käydään kaupassa ja sitten kotiin, pakko tehdä vielä yhtä esitelmää Korean reissuani varten, yleensä ei kumpikaan tehdä töitä perjantai-iltana. Mun täytyy tehdä esitelmä Beautykosta ja meidän tavoitteista palavereita varten. 


21:00 Kirjoitan tätä ja olen valmis lopettamaan hommat. Editoin vielä nopeasti aiemmin kuvaamani videon ja sitten nukkumaan. 

Yrittäjyyden myötä arjen aikataulut ovat muuttuneet vapaammaksi mutta haasteeni siinä on toki se, että töitä tulee tehtyä välillä tosi pitkään ja päivät helposti venähtää. Päivätöissä oli helppo jättää työt työpaikalle ja neljältä alkoi vapaa-aika (okei, kyllä mua päivätöissäkin työt seurasi kotiin mutta vähemmän kuin nyt 😀 ). En kuitenkaan valita, sillä vaikka töitä on paljon niin työtä tekee kuitenkin itselle ja oman yrityksen eteen. 
Ihanaa lauantaita kaikille, mää pidän tänään pop-upia Helsingissä! 

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top