Jenni Ahokas

Kosmetiikka-alan asiantuntija

JENNI AHOKAS

Olen Jenni Ahokas, 27-vuotias nuori kosmetiikka-alan yrittäjä. Omistan kosmetiikkayritys Beautykon, joka maahantuo ja jakelee korealaista kosmetiikkaa. Perustin yritykseni joulukuussa 2017 puhtaasti intohimosta kosmetiikkaan ja erityisesti korealaiseen kosmetiikkaan. Syksyllä 2018 hyppäsin tuntemattomaan, irtisanoin itseni töistä ja siirryin yrittäjäksi. Lyhyessä ajassa olen laajentanut yritykseni Ruotsiin, Viroon, Puolaan ja Norjaan sekä saanut tuotteeni myyntiin mm. kaikkiin Suomen Prismoihin. Olen äärimmäisen kunnianhimoinen ja tähtään yrittäjän urallani korkealle. 


Tässä blogissa yhdistyy yrittäjän arkeni ja intohimoni kosmetiikkaan. Puhun paljon ihonhoidosta ja kosmetiikasta Beautykon somekanavissa mutta tuotesuosituksia ja vinkkejä riittää niin paljon (muistakin tuotteista kuin niistä, mitä itse myyn!), joten blogini on kanava jakaa intohimoni lukijoideni kanssa. En kuitenkaan ota ihonhoitoa, meikkaamista tai mitään kauneuteen liittyvää niin  vakavasti vaan uskon siihen, että ihonhoidonkin pitäisi olla hauskaa (ja yleensä myös helppoa!). En käytä 20 eri tuotetta aamuisin enkä hifistele turhia ihonhoidon suhteen. Käytän tehokkaita ja toimivia tuotteita, jolloin en tarvitse 25 erilaista tuotetta aamuisin ja iltaisin. En myöskään koskaan käytä kalliita 100 euroa maksavia ihonhoitotuotteita, sillä lähes poikkeuksetta ne ovat huonoja sisällöltään. Tässä tuleekin korealaisen kosmetiikan ydin, laadukkaita ja tehokkaita tuotteita edullisesti. Lue lisää korealaisesta kosmetiikasta.
Blogissani jaan parhaimmat vinkkini ihonhoitoon ja kauneuteen, parhaimmat tuotesuositukset mutta kerron myös avoimesta yrittäjyydestä ja nuoren yrittäjän arjesta. Teen myös kosmetiikka-alaan ja kauneudenhoitoon liittyvää podcastia Beautycastia. Beautycastin löydät mm. Spotifysta!
Tässäpä lyhyesti minusta:

  • 27-vuotias yrittäjä
  • KTM, valmistuin 2016 Oulun yliopistosta
  • Asun Helsingissä mutta asuin elämäni ensimmäiset 24 vuotta Oulussa
  • Olen naimisissa ja meillä on mieheni kanssa 6-vuotias ranskanbulldoggi Luna
  • Harrastuksiini kuuluu reissaaminen ja lukeminen, olen pienestä asti ollut kunnon lukutoukka.
Back to top