Jenni Ahokas

Jenni Ahokas on kosmetiikka-alan asiantuntija ja yrittäjä.

JENNI AHOKAS

JENNI AHOKAS
Olen Jenni Ahokas, 27-vuotias nuori kosmetiikka-alan yrittäjä. Omistan kosmetiikkayritys Beautykon, joka maahantuo ja jakelee korealaista kosmetiikkaa. Perustin korealaisen kosmetiikan verkkokaupan joulukuussa 2017 puhtaasti intohimosta kosmetiikkaan ja erityisesti korealaiseen kosmetiikkaan. Syksyllä 2018 hyppäsin tuntemattomaan, irtisanoin itseni töistä ja siirryin yrittäjäksi. Yritykseni toimii tällä hetkellä viidessä maassa ja maahantuo neljää brändiä. Tuotteita on saatavilla mm. kaikista Suomen Prismoista.


Rakastuin korealaiseen kosmetiikkaan 2016 kun ystäväni muutti Koreasta takaisin Suomeen. Korealaisessa kosmetiikassa on loistava hinta/laatusuhde. Tuotteet ovat tehokkaita ja laadukkaita mutta maksavat vain murto-osan siitä, mitä vastaava länsimaalainen tuote maksaisi. En koskaan käytä kalliita 100 euroa maksavia ihonhoitotuotteita, sillä lähes poikkeuksetta ne ovat huonoja sisällöltään. En myöskään käytä 25 erilaista tuotetta aamuin iloin sillä uskon siihen, että kun tuotteet ova tehokkaita ja toimivia, vähempikin riittää. Lue lisää korealaisesta kosmetiikasta.

Blogissani jaan parhaimmat vinkkini ihonhoitoon ja kauneuteen, parhaimmat tuotesuositukset mutta kerron myös avoimesta yrittäjyydestä ja nuoren yrittäjän arjesta. Teen myös kosmetiikka-alaan ja kauneudenhoitoon liittyvää podcastia Beautycastia. Beautycastin löydät mm. Spotifysta!

Tutustu minuun enemmän Instagramissa. 

Voit ottaa minuun yhteyttä myös sähköpostilla jenni.ahokas(a)outlook.com

Back to top