Jenni Ahokas

Jenni Ahokas on kosmetiikka-alan asiantuntija ja yrittäjä.

10 lemppari kauneustuotetta

10 lemppari kauneustuotetta

Tässä blogipostauksessa esittelen mun tämän hetken 10 suosituinta kauneustuotetta!

Eyenlip kangasnaamiot

Eyenlipin kangasnaamiot on mun ehdottomia suosikkeja niiden hintalaatu -suhteen vuoksi. Omia suosikkeja (ja todella monen muun myyntimääristä päätellen :D) on hyaluronihappo ja kollageeninaamio. Tosi hyviä ”arkinaamioita”, jotka kosteuttaa ja hoitaa ihoa mutta maksaa vain 1.60e. Näitä naamioita saa myös kaikista Suomen Prismoista! 🙂

Dewytree Ultra Vitalizing Snail Serum

Olen käyttänyt tätä viime aikoina paljon mm. näppyihin ja tottakai myös sen anti-age vaikutuksien takia. Tämä seerumi sisältää siis etanaseerumi, joka uudistaa ja korjaa ihoa. Etanaseerumi on myös antibakteerinen, kosteuttaa ihoa ja auttaa mm. aknen arpiin, joten tämä sopii loistavasti oikeestaan kaikki mun iho-ongelmiin ihon kuivuudesta näppyihin. Tässä on myös ihanan kevyt koostumus!

Skinfood Royal Honey Propolis Essence

Skinfoodin propolis hoitonestettä olen käyttänyt jo pitkään, varmaan nyt lähes vuoden. Se on todella hoitava ja kosteuttava mutta propolis (mehiläisen kittivaha) on myös antibakteerinen ainesosa, joka auttaa epäpuhtauksiin. Eniten käytän tätä kuitenkin rauhoittamaan ihoa sekä kosteuttamaan ja hoitamaan ihoa.

Lidl Cien itseruskettava mousse

Mun uusin löytö, Lidlin itseruskettavat! Todella edullisia mutta tekee tehtävänsä. Ei tuoksu pahalta (tärkein kriteeri!), levittyy hyvin ja tasaisesti (levitän itse sellasella kinttaalla) eikä mulla jää mitenkään oranssiksi. Joku kommentoi mulle Tiktokissa (aina epäilyttävää kun Tiktokin kommentit on mitä on), että olisi muuttunut oranssiksi tästä mutta mulla sävy on tosiaan ihan rusketuksen värinen, ei oranssi. Toki jokaisen iho reagoi eri tavalla ja jokaisella oma iho on eri värinen.

Rimmel Lasting Radiance meikkivoide

Super hyvä edullinen meikkivoide! Tämä heleyttää ihoa ja ihosta tulee todella kivannäköinen tällä, täydellisen heleä ja kuulas. Käytän tätä silloin kun en halua todella paksua pakkelikerrosta vaan vähän luonnollisemman.

Wet´n´Wild Photo Focus meikkivoide

Tämä on puolestaan mun suosikkimeikkivoide niihin päiviin kun haluan enemmän meikkiä ja paksumman mattaisemman meikkipohjan. Tästä on kyllä tullut uusi versio, joka on enemmän kuulas, sitä pitäisi seuraavaksi testata. Tämä on siis paksumpi ja peittävämpi kuin tuo Rimmelin ja tosiaan mattainen. Ehdoton suosikkini tämäkin!

Jeffree Star Peach Goddess korostuspuuteri

Tämä on suhteellisen uusi tuttavuus mutta ihastuin tähän heti. Tämä oli mun ensimmäinen Jeffree Starin korostuspuuteri mitä testasin ja onhan nää melko ”vahvoja”. Tämän sävy on kuitenkin melko luonnollinen persikkainen eikä mikään vahva valkoinen, joka hohtaisi kilometrin päästä. Tämä kestää myös iholla pitkään verrattuna esimerkiksi tuohon Wet´n´Wildin korostuspuuteriin.

Wet´n´Wild Megaglow korostuspuuteri

Tämä on ollut mulla käytössä pitkään ja tykkään tästä paljon, ainoa miinus on että tämä ei pysy iholla hirveän pitkään. Mutta hinta/laadultana tosi hyvä ja suosittelen kyllä lämpimästi testaamaan! Tässäkin on luonnollisempi lämmin persikkainen sävy eikä kylmä valkoinen.

Jeffree Star puuteri

Tätä on käyttänyt ainoana puuteri jo varmaan vuoden koska en ole törmännyt parempaankaan. Minulla on tää sävyssä translucent (väritön), joten tää sopii kesät talvet. Ei jätä mulla liian mattaista pintaa mutta toimii kuten puuterin pitääkin! 😀

Physicians Formula Butter Bronzer

Monen suosikki ja tää on mulla jo toinen kappale kyseistä aurinkopuuteria (rikoin itse asiassa aikaisemman). Tämä tuoksuu todella hyvältä ja levittyy iholle luonnollisesti eikä sellaisena ruskeava viivana (kuten eräs mulla toimistolla oleva aurinkopuuteri..). Tämän s ävy on just täydellinen, ei liian vaalea eikä liian tumma ja luonnoton. Täydellinen aurinkopuuteri!

Siinäpä mun tämän hetken 10 lemppari kauneustuotetta! Käytän paljon erilaisia tuotteita, joten nämä eivät tietenkään ole ainoat tuotteet esim. ihonhoidon osalta joita käytän mutta näistä tykkään erityisen paljon.

Löytyykö meiltä samoja suosikkeja?

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Back to top